Zoals verwacht in mijn vorige artikel, mijn oorspronkelijke bedoeling was om te laten zien waarom Ubisoft zich meerdere keren als middelmatig had bewezen in de Collector's Edition. Toen ik erover nadacht, realiseerde ik me dat de Ubisoft zo veel van die tijden is geworden op zoveel gebieden dat het alleen maar limitatief zou zijn geweest om alleen over de Collector's Edition te praten. Dus hier, allemaal voor jou, een lijst van wandaden gepleegd door het beroemde bedrijf dat de naam heeft verdiend waarmee we vanaf nu zullen bellen: Ubitroll.

Laten we beginnen met het onderwerp "Verzamelaars editie". Met uitzondering van zeldzame uitzonderingen (Assassin's Creed, Black Edition of Assassin's Creed 2 en Ubishop-versies vanaf AC 3 maar nog steeds op een optimale manier ALLEEN vanaf 4), is het beheer van collector's editions altijd absurd geweest en tegen de grenzen van de competentie. Laten we beginnen bij de eerste, enorme tegenstrijdigheid: alles is, behalve inbaar. Ik daag je uit, na het lezen van dit artikel, om naar de dichtstbijzijnde Gamestop te gaan om te vragen welke Collector's Edition ze beschikbaar hebben in de Assassin's Creed-saga. Misschien hebben ze er in die winkel geen, maar in de stad zouden ze zeker weten hoe ze er een paar aan moesten wijzen. Mijn persoonlijke ervaring: ik ben het zat om 100 (HONDERD) euro uit te geven voor een game die heel weinig beperkt is, ik besluit een risico te nemen en de tijd te nemen voordat ik de Freedom Edition van AC 3 koop.

assassins creed III collector's edition
                De Freedom-editie in kwestie

Resultaat? Gevonden, bijna een jaar later, minder dan de helft: 40 euro. Is dit naar uw mening normaal of misschien juist? Om nog maar te zwijgen van de zogenaamde "beperkte" inhoud. Ahahahah, BEPERKT! Ze noemen ze zo. Ik vraag me af wat er beperkt is in een verdomd beeld dat jij, verdomde Ubitroll, je weet al een tijdje later in bulk op de markt gaat brengen. Digitale inhoud is geen uitzondering: elke toevoeging (missies, multiplayer-items) die als uniek en gelimiteerd werd beschouwd, zal tegen belachelijk lage prijzen in de winkels verkrijgbaar zijn. Bedankt voor de nauwkeurigheid en misleidende beschrijving van uw producten, Ubitroll. Ik zou willen verduidelijken en herhalen dat de ernst van de vraag wordt bepaald door de herhaling ervan SYSTEMATISCH: ik heb geen enkele en nooit herhaalde episode beschreven, een Collectors (met uitzondering van die welke in het begin genoemd zijn) van elk Ubisoft productlabel maakt dit einde. Watch Dogs en de nieuwste Farcry kunnen dit bevestigen.

Laten we nu gaan naar het beheer van hun titels en de kwaliteit (steeds slechter) van hun videogames. Persoonlijk vind ik het al extreem moeilijk om zo snel mogelijk een verhaal bij te houden ten nadele van de verhaallijn en karakterisering van de personages die we gaan spelen. Dit alles wordt totaal onaanvaardbaar wanneer, naast het gebrek aan inhoud, de weinige gegevens zich ook in de BETA-fase bevinden. Waarom, Ubitroll? Waarom? Waarom? Waarom? Na het AC: Unity-schandaal wordt de pc-versie van Farcry Primal momenteel berecht. Een fout die in verschillende situaties kan optreden en zelfs niet wordt gecorrigeerd na een patch van 860 MB, heeft ervoor gezorgd dat veel gebruikers niet rustig konden spelen. De gebruikelijke excuses volgden, terugbetalingen en titels als geschenken van de Ubishop. De vraag die zojuist is gesteld, blijft ... Waarom? Beste Ubitroll, voor het geval niemand het je ooit heeft verteld, voorkomen is beter dan genezen. Verder zou een dosis fatsoen en zelfkritiek ook welkom zijn. Je merkt echt niet dat je titels nu leeg zijn, ze hebben geen zaag voor innovatief gebruik (en hoe kunnen ze, met nog geen jaar tijd uit elkaar) en zitten vol met bugs? In één woord: nutteloos. far cry oertijger Dit alles voor wat, om te proberen meer te doen geld mogelijk trekken ze van nietsvermoedende kinderen zakken of de slew van nep-gamers die elk kampen we trots met hun cosplay al even nutteloos en misdaden?

Het is jammer. Ik zweer. En het is nog meer zo door niet te kunnen begrijpen waarom, in de hoop dat het niet echt alleen het geld is. U heeft innovatie en originaliteit in handen dankzij buitengewone concepten: nu alleen nog verlatenheid. Ik zal je nooit vergeven dat je de emotie en betekenis van een van mijn favoriete saga's destijds, Assassin's Creed, volledig hebt vernietigd. U bent aan het einde van de rij en het is alleen uw schuld. Ik groet u met dezelfde woorden die tot de stervenden zijn gesproken als u geeft een van de grootste en charismatische moderne videogame personages, dat je zelf in staat zijn om af te breken, waardoor deze in een kartonnen cock "geanimeerd" te sterven zijn gedaan met je voeten: u zult niet je ooit ook vergeven.

Vraagt ​​vrede in vrede, Ubitroll.