Het idee kon alleen in Rusland geboren worden. De film is inderdaad geproduceerd door Liliya Tkach en geregisseerd door Nikita Ordynskiy, twee studenten van het Moscow Television and Radio Institute. Het project was al eerder aangekondigd, maar pas nu wordt het officieel getoond met de teaser-trailer geüpload op YouTube. Het resultaat is verbluffend. Hoewel een minimale instelling vereist, het is zeker niet voor iedereen om de angst te kunnen reproduceren, de angst die Papers kenmerkt, alstublieft. De sombere atmosfeer, het uitdrukkingsloze gezicht van de official, bootst getrouw de sensaties na die in het spel worden ervaren.
Het ding is nog interessanter als je dat weet Lucas Pope, nu beroemde indie-programmeur en auteur van Papers, alsjeblieft, is op de hoogte van het project, het helpt ontwikkeling en sponsort het. Uit zijn Twitter-account kwamen de eerste ongepubliceerde afbeeldingen naar voren:

"De zegen" van de maker moet de kwaliteit van het werk garanderen. Denk aan Martin met Game of Thrones: hij zou zeker niet de creatie van een smerige reeks voor zijn boeken hebben toegestaan. Hetzelfde kan gezegd worden van paus.
Hieronder is de officiële trailer van de filmpresentatie. Hier in plaats daarvan de officiële Facebook-pagina. 

Honorary, Liliya Tkach en Nikita Ordynskiy Ik ben niet de eerste die het idee had om Papers te maken, alsjeblieft echt. Opmerkelijk is in feite de video, geüpload op YouTube in de 2013, door de gebruiker loadingreadyrun. Zonder overduidelijk overdreven instrumenten te gebruiken en met volkomen ironische bedoelingen slaagt parodie erin zonder al te veel pretenties uit te komen. Aanbevolen!