Dit weekend vindt de 2017-editie van de MineCon Earthen tijdens de livestream zullen vier nieuwe wezens worden gepresenteerd aan fans. Er zal dan een stemming zijn waarin je gevraagd wordt om je favoriete monster te kiezen: de winnaar debuteert in Minecraft.

En livestream zal niet alleen een accessoire zijn voor een breder evenement, maar dit jaar zal MineCon niet plaatsvinden in een echte stad. Integendeel, de grote jaarlijkse feestdag van Minecraft-enthousiastelingen zal plaatsvinden volledig streaming, met Will Arnett als presentator.

Het zal de dansen starten op 18 Italiaanse tijd op zaterdag 18 november. De streaming duurt ongeveer negentig minuten, waarin zal stemmen voor de nieuwe mob, dat geeft u de jacht in uw favoriete kubieke server. Hieronder vindt u alle kandidaten, met de informatie die door Mojang wordt verstrekt.

MOB A

Het is een gigantisch monster van oceaandieptes. Dit soort vierkante kraken is uitgerust met een tongentong om de slachtoffers te grijpen en ze de afgrond in te slepen.

 

MOB B

Dit roofdier is een vliegende manta. Als het geïmplementeerd was, zou het het eerste vliegende monster zijn dat jaagde in de nachtelijke hemel van Minecraft (er zijn anderen die de Onderwereld bevolken).

MOB C

Dit is een enorme mond met een toepasselijke naam (The Hunger). Het voedt zich met magische krachten, dus als je dat pad in Minecraft te volgen, dan moet je voorzichtig zijn waar je je voeten zet: het schepsel het graaft in de grond en wacht met een open mond direct aan de oppervlakte, klaar om te knabbelen op nietsvermoedende voorbijgangers.


MOB D

Dit monster werd gedoopt als "The Hovering Inferno" en wordt verondersteld een Nether-wezen te zijn. Het is een reeks zwevende vlammen, beschermd tegen lichaamsdelen die lijken op schilden.

Ongetwijfeld is de keuze niet eenvoudig en het is bijna een schande dat we niet alle vier kunnen zien! Wat is je favoriet?