De lancering van Playerunknown's Battlegrounds op Xbox One is aanstaande: over een week de huidige strijd royale zal ook op de console landen van Microsoft, en voor degenen die het wachten van hier naar de uitgang willen misleiden, is het al mogelijk om DLC-cosmetica te kopen, exclusief voor de Xbox One-versie. 

Microsoft heeft drie DLC-packs aangekondigd die exclusief zijn voor Xbox. Dat zullen ze allemaal zijn in-game aankopen, alleen te koop voor een beperkte tijdsperiode - dat wil zeggen zolang de game zich in de Xbox Game Preview-modus bevindt. De eerste arriveert vandaag, 7 / 12 / 2017. Voor $ 10 dollars biedt de Warrior Pack een hoed, een t-shirt, een broek en tennisschoenen. Een prijs kan oplopen voor zo weinig inhoud, maar zolang spelers bereid zijn te betalen ... Het DLC-pakket kan worden gekocht van de 7 10 december.

De tweede van deze limited-edition cosmetische DLC's zal het accessoire-pakket zijn, dat een hoed en handschoenen voor $ 5 zal aanbieden. Zal beschikbaar zijn van de 14 17 december. Het derde DLC-pakket, altijd voor vijf dollar, zal het Tracksuit-pakket zijn, dat - zoals per naam - zal aanbieden een pak.

DLC's worden gepresenteerd als zeldzaamheden, omdat ze zo weinig tijd beschikbaar zullen zijn en alleen op Xbox. We zullen zien wat de reactie zal zijn van pc-spelers, die deze game feitelijk tot het wereldwijde fenomeen hebben gemaakt dat zich momenteel in Early Access bevindt.

De definitieve versie van de pc-versie is gepland voor deze maand en samen met de lancering van de Xbox is het goed om te zeggen dat december een explosieve maand zal worden voor Playerunknown's Battlegrounds.