De oorlog verandert nooit - althans niet binnen Fallout! Zes weken na de lancering van Fallout 76, Bethesda heeft de intro onthuld van het verwachte nieuwe hoofdstuk, dat je kunt zien hieronder. Hij publiceerde ook een reeks bèta-veelgestelde vragen, met details.

 

Wat betreft de bèta, het zal komen de oktober 23 op Xbox One en een week later op PlayStation 4 en pc - in alle drie de gevallen alleen voor degenen die een pre-order hebben gekocht. 24 / 7 is niet beschikbaar, maar van vier tot zes uur per dag: de spelers binnen een paar uur concentreren om de servers te plaatsen hard bewijs. De bèta heeft een grootte van over 45gb en je moet een Xbox Live Gold- of Playstation Plus-account hebben om op hun respectievelijke consoles te kunnen spelen. De reddingsoperaties ze zullen overdraagbaar zijn in de definitieve versie wanneer deze wordt vrijgegeven. Voor meer informatie kunt u raadplegen direct de FAQ.

Fallout 76 November 14 wordt uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.