In Red Dead Redemption 2 zullen onze keuzes van invloed zijn op ons niveau van "eer". Het doden van onschuldige mensen en zonder reden veroorzaakt bijna altijd een verlaging van onze eer. Dat is bijna niet toevallig: dat vond een speler het onderbreken van een ritueel van KKK (Ku Klux Klan) zal je eer opleveren; het doden van zijn leden zal je niets doen verliezen! En dat niet alleen: u moet zich verbinden om ze tot het laatst te doden om te voorkomen dat u voor moord wordt gemeld. Kijk hier:

Wat te zeggen, lbij Rockstar besloot hij om niet racistisch vriendelijk te zijn, waardoor we de kans kregen om de Beroemde KKK met een kap mee te nemen. Als je goed luistert, spreekt Arthur ook zinnen als: "Ik vermoord jullie allemaal, klootzakken " o "Zielige zakken vol stront". 
Vind de Ku Klux Klan het blijft echter een van de 'moeilijkste' activiteiten om te doen: ze hebben geen vaste plek om te spawnen en ze doen het niet zo vaak. Bewapen jezelf met geduld, ga 's nachts naar buiten en doorzoek alle groene en bosrijke gebieden rond steden en bevolkingscentra.
Zodra je elkaar ontmoet, zul je merken dat je voor drie verschillende scenario's staat. In de eerste zult u getuige zijn van de initiatie van een nieuw lid van de Klan; in de tweede zal de KKK klagen over het gebrek aan participatie; in het derde zullen de leden een kruis in brand steken. Wat de gelegenheid ook is, onthoud: SHOOT. 

 

bron