star-wars-front Na enkele uren spelen op de titel van Electronic Arts is het tijd om wat geld binnen te halen. Het moet worden toegegeven dat het hebben van een merk als Star Wars zowel een groot fortuin als een grote verantwoordelijkheid is, de mogelijkheid om een ​​product te verkopen aan een van de grootste en meest actieve gemeenschappen geweldige kansen biedt, maar we mogen nooit de verwachtingen van fans verraden , anders zou de media-boemerang dodelijk kunnen zijn. De game is technisch toch goed gedaan, de reproductie van de omgevingen en de personages zorgt voor een onderdompeling in de niet onverschillige titel, die altijd wil blijven spelen na game. De speelmogelijkheden zijn mooi, aanspreekbaar en ik vond de aanvalsloopmodus bijzonder interessant, waarvan ik denk dat deze de echte gevechten die in de films zijn waargenomen, ten volle reproduceert. Bovendien, op een willekeurige manier kunnen profiteren van de heroïsche verbeteringen op het slagveld, garandeert de juiste hoeveelheid adrenaline uit de coup de theatre, die de interesse van de games doet herleven. De titel is echter niet allemaal roze en bloemen, helaas zijn er enkele keuzes van de kant van de ontwikkelaars, die ik echt niet kan begrijpen, ik verwijs in het bijzonder naar de post-death spawn-techniek. Het is niet toelaatbaar dat een titel als deze, gebaseerd op voor de hand liggende redenen op schiettechnieken, niet heeft gedacht aan een oplossing voor de spawn kill. Ja, heren, u hebt het goed, "Spawn Kill"! Om je een goed voorbeeld te geven, tijdens een gevecht van aanvalswandelaars, op de kaart van de planeet Hoth, bevond ik me in 3 tijden gedood op een rij, zodra ik opnieuw op de kaart kwam, alleen omdat er geen beschermd spawn-gebied of een timer was van bescherming in de eerste seconden van opnieuw binnenkomen. een steroorlog oorlogen Dit maakt de game-ervaring frustrerend, en vooral in sommige soorten wedstrijden, zoals suprematie of eliminatie, wordt het bijna onmogelijk om het spel te winnen voor de factie die dit ongeluk ondervindt. Een andere factor die me bijvoorbeeld erg schokte, is plotselinge dood door ongerechtvaardigde explosies, vooral in de jachtploegmodus. In de praktijk kan het meerdere keren gebeuren dat om een ​​of andere reden voor ons onbegrijpelijk is, terwijl u vliegt en niemand u aanvalt, u explodeert zonder duidelijke reden, resulterend in dood door zelfmoord. Last, but not least, de schaarste aan inhoud: weinig kaarten, weinig wapens, weinig ruimteschepen en een seizoenspas van 49,99 euro die zeeën en bergen belooft. Daarom noem ik Star Wars Battlefront meer een succesvolle demo dan wat dan ook. Eindstemming? 6.5 met veel vertrouwen in de toekomst, en we hopen dat het niet zal worden verraden.