Ik heb in mijn leven veel spellen geprobeerd, maar ik denk dat ik nog nooit zo'n briljant spel heb gehad. Merk je het op als je het hebt over indie-spellen die de moeite waard zijn om te spelen? Dit is het geval van Keep Talking and Nobody Explodes.

Blijf praten en Nobody Explodes is een puzzel die veen noodzakelijkerwijs gespeeld in de lokale coop. Om Keep Talking and Nobody Explodes te spelen heb je eigenlijk twee mensen nodig: de blaster die, volgens de instructies, de bom onschadelijk maakt en de expert die, gegeven de handleiding om de bom onschadelijk te maken, stap voor stap instructies moet geven all'artificiere. Ik zal niet verbergen dat tijdens mijn eerste spel plezier, frustratie en spanning elkaar afwisselden. Ik blies minstens een dozijn bommen uit, niet zijnde een expert in het veld; Ik probeerde ook met mijn moeder te spelen, met resultaten die niets minder dan rampzalig waren (ik had geen foutktane_vra).

Het spel moet ook worden gewaardeerd omdat het is geprogrammeerd om ook met de Oculus Rift DK2 te worden gespeeld en de controller volledig ondersteunt. Met een sprong voorwaarts op Steam las ik zoveel positieve reviews, bijna allemaal zeggen ze dat het een game is die je niet mag missen op de computers van de beste gamers.

Om te spelen Houd sprekend en Nobody explodeert hebben behoefte aan een pc met Microsoft Windows 7 of meer recentee, een processor 1.5 Ghz of beter, een RAM-geheugen van ten minste 2 GB, een grafische kaart van 256 MB of meer zo lang als DirectX 9 ondersteunt en ten minste 1 GB vrije schijfruimte. Om af te spelen vanaf Mac OS X in plaats daarvan dienen 10.9 Mountain Lion of later, een processor 1.5 Ghz Intel, een grafische kaart van 256 MB of meer en ten minste 1 GB schijfruimte.

Ik raad deze game aan voor alle liefhebbers van het puzzelgenre en voor iedereen die wat tijd met vrienden of familieleden wil doorbrengen