Laten we het hebben over Tom Clancy's: The Division. Dan moet je je vertellen dat we nu niet weten, maar kunnen we onze eerste conclusies te trekken door het analyseren van de voors en tegens dat wij verwachten ... zoals u weet, het belangrijkste voor ons is praten! Zoals elk klassiek rollenspel, zullen we in het begin "gedwongen" worden om ons ideale personage te creëren om een ​​nieuw avontuur te beginnen in de straten van een verwoest New York.

verwoeste stad

De grafische component, in wat E3 2013 was, leek te schreeuwen om het wonder omdat het bijna het fotorealisme raakt voor de grote zorg voor details; zoals we allemaal vreesden echter in de afgelopen twee jaar is er een downgrade, zeker meer uitgesproken als gevolg van de Ps4 versies van de Xbox One, maar nog steeds goed zichtbaar op alle platformen, maar alleen met betrekking tot de nieuwste gameplay uitzending via het internet.

We kunnen echter wel zeggen dat Ubisoft een hype weet te creëren (we weten niet hoe goed dit kan zijn, soms kan het zijn en soms ook niet). De gameplay op het eerste gezicht lijkt vrij stevig, met schietpartijen en klassieke afdeksysteem, zeer vergelijkbaar met die in Mass Effect: dynamisch, maar met de klassieke component van RPG, vergelijkbaar met Destiny, met de release overlay van schade aan elke hit points Raak de vijand met je wapen.

Apparaten voor de Divisie en afdeksysteemHet arsenaal lijkt vrij groot en met verschillende gadgets voor elke situatie ons plaagt om te gooien in een donkere omgeving (het gebied dat zal worden gericht op PvP voor de verovering van voorraden en voorzieningen, misschien voor gebruik tegen een arme ongelukkige speler) te zijn. Dit alles wordt "gekruid" door een interessant buitensysteem, waarmee we ook voorraden en al het andere van vijandige lichamen kunnen "droppen" en niet. We kunnen meer zeker van te zijn nadat hij de hand op de beta, die vanaf januari 28 31 beschikbaar zal zijn om Xbox One en de 29 31 van Ps4.

Tom Clancy's: De divisie is absoluut een van de titels die ons keel; Nu is het wachten is afbouw en de 8 maart is om de hoek, want nu laten we het ons te wekken de hype van deze video is gericht op PvP component ... the Dark Zone.