bekijk 1pLaten we het hebben over Downgrade; Laten we als voorbeeld nemen Watchdogs: onthoud de hype die ze allemaal hadden vlak voor de uitgang? Denk aan de eerste gameplay of trailer gepresenteerd? Welnu, vertel ons nu oprecht of uw verwachtingen zijn terugbetaald met de uitgave van deze titel. Het moet worden toegegeven dat velen van ons, naar alle waarschijnlijkheid, veeleisend zijn met betrekking tot de titels die onze kelen maken, reizen veel fantasie; Het is echter ook waar dat het eindproduct vaak niet helemaal in overeenstemming is met wat werd gepresenteerd.

Laten we de grafische weergave van deze titel analyseren; Zeker, we zijn allemaal van mening (of ik hoop) dat een goede grafische sector niet altijd een teken is van een geweldige game, maar toch een opmerkelijke frequentie heeft bij het bepalen van een goede titel met een goed gemaakte plot en een solide gameplay. Door de presentatie te vergelijken die werd gemaakt en wat eigenlijk het spel was dat eenmaal op onze consoles was getest, kunnen we een opmerkelijke downgrade in zicht zien.

2013 gameplay-demo:

2014 gameplay-demo:

Dit alles maakt zeker deel uit van een commerciële keuze, want wat het ook is, als het goed gepresenteerd wordt, zelfs beter dan het werkelijk is, zal het veel meer aandacht trekken. Of het goed of fout is, te oordelen dat dit het enige is voor elke speler die beslist om te kopen; je moet er echter wel voor oppassen dat je niet verblind wordt door de hype of een goed gebouwde trailer, zonder aandacht te schenken aan waar je werkelijk voor staat.

Vertel ons de jouwe, laat me zien! (zonder zorgen te maken over de gevolgen)

Laten we niet vergeten dat het voorbeeld alleen werd gebruikt om het concept van ons artikel te begrijpen.