De 29 januari werd uitgebracht op Steam, Xbox One en PS4 Sébastien Loeb Rally EVO. Het spel, waarin de naam van de wereld rally kampioen draagt, werd ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf Milestone, bekend ook te hebben vrijgegeven van de officiële game van de MotoGP, de officiële game van de motorcross, het racespel motorfiets en een potje gewijd aan de Italiaanse kampioen Valentino Rossi

De speldemo omvat het Montecarlo-Sisteron-circuit, drie auto's zoals Mini Cooper S (70's), Peugeot R5 en Polo Rally Car en twee spelmodi, Rally single stage en Playground time attack en Challenge time attack, hoe je kunt test het gevoel van de auto's op verschillende oppervlakken zoals asfalt, vuil en andere typen.

Helaas heb ik geen kans gehad om het spel te testen, maar ik hoop oprecht dat het aan een grote kampioen ligt zoals Sébastien Loeb, die al jaren wereldkampioen Rally is.

Hier zijn enkele foto's