delen-met-ps-plus_r2jr

Zou je ooit gedacht hebben dat je simpelweg door online te spelen zou hebben deelgenomen aan het grootste jaarlijkse gaming-evenement in de prachtige stad Los Angeles? Ja, we hebben het over de E3 2016: dankzij Sony is dit nu mogelijk (als je geluk hebt).

Deelnemen aan de E3 (Electronics Entertainemnt Expo) is de droom van elke gamer. Veel (zo niet alle) zouden dit evenement minstens één keer willen bijwonen, wat de grootste beurs in de game-industrie vertegenwoordigt. Ter gelegenheid van E3 wordt de stad Los Angeles elk jaar het theater van creativiteit, passie en visies op de toekomst van entertainment, waar uitgevers en ontwikkelaars hun nieuwste creaties presenteren aan de hele wereld.e3

Dit jaar heeft PlayStation besloten om deze droom waar te maken door een reis voor twee weg te geven aan de E3 2016, van 12 tot 16 juni. Om de felbegeerde prijs te winnen, volstaat het om je te abonneren of een PlayStation Plus-abonnement van 12 maanden te vernieuwen, beginnend vanaf vandaag 15 / 01 / 2016 tot aan de 20 / 03 / 2016 en deel te nemen aan de "Start met PS Plus" -wedstrijd door naar de site https: // te gaan particonpsplus.it. De gelukkige winnaar zal dus in staat zijn om een ​​unieke ervaring te beleven, voorbeelden van spellen te proberen en te genieten van de onvergetelijke sfeer die alleen E3 kan geven.

De wedstrijdregels en de lijst met alle andere prestigieuze prijzen zijn beschikbaar op de site.

Succes van de hele redactie van "TALKING ABOUT VIDEO GAMES"

Ps: als je je afvraagt ​​... JA natuurlijk doen we ook mee!