delen-met-ps-plus_r2jr

Heb je ooit gedacht dat je gewoon online zou spelen als onderdeel van het grootste jaarlijkse video-evenement in de prachtige stad Los Angeles? Ja, we hebben het over de E3 2016: dankzij Sony is dit nu mogelijk (als je geluk hebt).

Deelnemen aan de E3 (Electronics Entertainemnt Expo) is de droom in de la van elke videospelspeler. Veel (zo niet alle) zouden minstens een keer willen leven op dit evenement, de grootste beurs in de kansspelwereld. Ter gelegenheid van E3 wordt de stad Los Angeles elk jaar een theater van creativiteit, passie en visies op de toekomst van entertainment, waar uitgevers en ontwikkelaars hun nieuwste creaties presenteren over de hele wereld.e3

PlayStation dit jaar besloten om deze droom werkelijkheid te laten worden, het weggeven van een reis voor twee personen naar 'E3 2016 van 12 tot 16 juni. Om te winnen de felbegeerde gewoon abonnement of verlenging van een PlayStation Plus-abonnement 12 maanden vanaf vandaag 15 / 01 / 2016 om 20 / 03 / 2016 en deel te nemen aan de wedstrijd "partijen met PS Plus" toegang tot de site https: // particonpsplus.it. De gelukkige winnaar zal dus genieten van een unieke ervaring, probeer preview-games en geniet van de onvergetelijke sfeer dat alleen de E3 kan geven.

De wedstrijdregels en de lijst met alle andere prestigieuze prijzen zijn beschikbaar op de site.

In het kielzog van alle redactie van "Laten we het over videogames hebben"

Ps: als je je afvraagt ​​... zul je natuurlijk ook een deel van ons zijn!