maxresdefault (1)"HACK OF LUCK?!"

Ik denk dat ieder van ons, minstens één keer in onze gamercarrière, na de zoveelste negatieve reeks een van de volgende zinnen heeft geschreeuwd en vervloekt: "HOE DE FUCK DOET HET?!"; "NEE HET IS NIET MOGELIJK, GENOEG"; "CAZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!"; “HEB JE GEZIEN, HEB JE GEZIEN ?! IK SCHIET OP HEM EEN MAGAZINE STERFT NIET, HEM EEN SCHOT EN ZO DOOD ”; "HIJ HEEFT MEER KONT DAN ZIEL OF IS EEN HACKER". Mijn vrienden, ik ben bij jullie en ik ken ook heel goed de andere twee meest voorkomende woorden die op deze momenten worden gebruikt, met name de woorden die worden uitgesproken door tandenknarsen en met een verstikte stem ... Maar we moeten realistisch zijn en beseffen dat we vaak de enigen zijn die schuldig zijn aan de onze. prestaties van n00b. Toch ben ik hier om je goed nieuws te geven dat je zou kunnen opvrolijken: de "hackers", naast geluk, echt bestaan en ook vrij grote hoeveelheden, dus u kunt er een paar tegenkomen en klagen zonder zelfkritiek te zijn. Het slechte nieuws is echter dat er meer dan 3.500 zijn verbannen op CS: GO, dus vanaf nu kun je terugvallen in de afgrond van je lage zelfrespect omdat je n00b bent.

Serieus, wat er gaande is, is het vermelden waard en ik ben blij om het je te vertellen. Een Reddit-gebruiker, preciezer AndroidL, wilde hij de aanval inzetten om een ​​of andere list te vinden en tot een permanent verbod te veroordelen. Hoe? Hij legt het zelf uit in een post samenvatting van het bedrijf later gedeeld op Reddit (sectie over Counter Strike: Global Offensive). Geïnspireerd door de modus operandi van een andere gebruiker (die ze eerder buiten 300 had verbannen), bracht hij binnen twee weken drie verschillende hacks uit die naast het verbeteren van de prestaties leuke veranderingen bevatten die het identificeerbaar zouden hebben gemaakt door de VAC (Valve Anti-Cheat) de cheat-gebruiker. De effecten zijn, zoals u zich kunt voorstellen, verwoestend en effectief. Volgens schattingen van AndroidL hebben de drie trap-hacks meer dan 5,500 downloads verzameld, wat leidde tot een verbod op ALMENO 3,500 gamers.

AndroidL, niet tevreden, is ook geamuseerd om een ​​verzameling schermafbeeldingen te maken met de verschillende gebandeerde gebruikersklachten. Sommige zijn hilarisch en je kunt ervan genieten link.

b7SdEqi

Wat te zeggen, Justitie is gemaakt. We zijn hier niet om uit te leggen hoe oneerlijk (en laf) het is dat iemand het zich kan veroorloven om vals te spelen zonder ontdekt te worden, tegenover degenen die zich dagelijks inzetten en het echte leven opgeven om iedereen te bezitten. Om nog maar te zwijgen van de schade die ze veroorzaken aan het collectieve plezier en dus hoe ze ervoor zorgen dat de belangrijkste factor die ervoor zorgt dat we onze tijd besteden aan het spelen van videogames, verdwijnt. Softwarehuizen zouden meer moeten doen om hun anti-cheatsystemen te verbeteren en zo hun verdienstelijke gebruikers te beschermen; in de tussentijd kunnen we alleen maar genieten van dit mooie initiatief van AndroidL. Veel eer en waarderingTen slotte mogen de n00bs niet naar de duistere kant van de kracht gaan, maar kiezen ze ervoor om hun vaardigheden te verbeteren tot de dood van opeenvolgende sterfgevallen en passieve tarieven. De resultaten zullen komen, geloof me.