Stoute hond verzamelt spelers van over de hele wereld en nodigt hen uit voor het open weekend voor meerdere spelers Uncharted 4: End of a Thief. Beginnend met 4 maart op 18.00, niet in kaart gebrachte-4-multiplayerhet evenement gewijd aan het spel begint, waarin je de mogelijkheid hebt om de online versie van de titel in totaal preview te testen. De bèta kan al worden gedownload van PlayStation Store, dus je hebt toegang tot het spel zodra de servers gereed zijn. Onnodig te zeggen dat dit op grond van de verdere verwijzing die de titel heeft ondergaan, een uitstekende gelegenheid is om te testen en te genieten niet-gedeeld-4_multiplayer 2Ik anticipeer op zijn eigenaardigheden. Bovendien zal uw deelname aan dit initiatief hopelijk actief bijdragen aan het optimalisatiewerk van de ontwikkelaars, die zowel de netwerkinfrastructuur als het match-zoeksysteem kunnen testen. Neem wat u ziet echter niet te serieus, aangezien er waarschijnlijk meer wijzigingen zullen worden aangebracht vóór de definitieve lancering, die al is uitgesteld tot de tweede week van mei. Je hoeft geen PlayStation Plus-lid te zijn en hebt tot maandag toegang tot de game 7 maart op 08.59. 

Veel plezier en misschien commentaar op uw indrukken van wat u hebt gezien.