Zoals verwacht in mijn vorige artikel, mijn oorspronkelijke bedoeling was om te laten zien waarom Ubisoft middelmatig was gebleken bij Collector's Edition. Toen ik er goed over nadacht, realiseerde ik me dat Ubisoft zo middelmatig is geworden als op zoveel gebieden dat alleen Collector's Edition beperkend zou zijn. Dus hier, speciaal voor jou, een overzicht van de misdaden gepleegd door de beroemde bedrijf dat de naam waarmee we het zal noemen van nu af aan verdiend: Ubitroll.

Laten we beginnen met het onderwerp "Collector's Edition". Exclusief zeldzame uitzonderingen na (Assassin's Creed, Creed Black Edition versies 2 en 3 Ubishop spelletjes Assassin's naar AC, maar nog steeds optimaal uitsluitend uit 4), heeft de collector edities van het management altijd absurd en competentie grenzen geweest. We gaan uit van het eerste, grote contradictie: ze zijn allemaal, met uitzondering van verzamelobjecten. Ik daag u uit, na het lezen van dit artikel, om eruit te komen en ga naar de dichtstbijzijnde Gamestop om te vragen wat de Collector's Edition toegang tot de Assassin's Creed saga hebben. Misschien in die winkel kunnen zij niet hebben, maar rond de stad zou zeker weten indicarvene wat. Mijn persoonlijke ervaring: ziek van de uitgaven 100 (procent) euro voor een spel dat er weinig is beperkt, heb ik besloten om het risico en de tijd nemen voor het kopen van de Freedom Edition AC 3.

assassins creed III collector's edition
De Freedom-editie in kwestie

Resultaat? Gevonden, bijna een jaar later, minder dan de helft: 40 euro. Is het naar jouw mening een normaal of misschien juist iets? Om nog maar te zwijgen over de zogenaamde "beperkte" inhoud. Ahahahah, LIMITED! Ze noemen ze dat. Ik vraag me af wat er in een standbeeld zo beperkt is dat je, Ubitroll verdorie, je al weet dat je later wat zaken gaat doen. De digitale inhoud loopt niet ver achter: elke toevoeging (missies, multiplayer-items) die als uniek en beperkt wordt doorgegeven, is verkrijgbaar voor belachelijke prijzen in de winkels. Bedankt voor de juistheid en de misleidende beschrijving van uw producten, Ubitroll. Ik zou willen verduidelijken en herhalen dat de ernst van de zaak wordt gegeven door de herhaling ervan SISTEMATICAMENTE: Ik heb geen enkele aflevering beschreven en nooit meer herhaald, een Collectors (met uitzondering van die welke in het begin genoemd zijn) van elk Ubisoft productlabel maakt dit einde. Watch Dogs en de nieuwste Farcry kunnen dit bevestigen.

Laten we nu gaan naar het beheer van hun titels en de kwaliteit (steeds slechter) van hun videogames. Persoonlijk vind ik het al extreem moeilijk om zo snel mogelijk een verhaal bij te houden ten nadele van de verhaallijn en karakterisering van de personages die we gaan spelen. Alles wordt volledig onaanvaardbaar wanneer, naast het gebrek aan inhoud, de weinige gegevens zich ook in de BETA-fase bevinden. Waarom, Ubitroll? Waarom? Waarom? Waarom? Na het AC: Unity-schandaal staat de pc-versie van Farcry Primal nu op proef. Een fout die in verschillende situaties kan verschijnen, zelfs niet na een patch door 860 MB, heeft voorkomen dat veel gebruikers vreedzaam spelen. De gebruikelijke excuses, terugbetalingen en titels als een geschenk van de bisschop werden gevolgd. De vraag die nog maar net is gesteld, blijft ... Waarom? Beste Ubitroll, voor het geval dat niemand je ooit heeft verteld, is voorkomen beter dan genezen. Bovendien zou zelfs een dosis fatsoen en zelfkritiek welkom zijn. Realiseer je je echt niet dat je titels nu leeg zijn, innovatief geen zaag hebben (en hoe kunnen ze, met niet eens een jaar tijd van elkaar vandaan) en vol zitten met bugs? In één woord: nutteloos. far cry oertijger Dit alles voor wat, om te proberen meer te doen geld mogelijk trekken ze van nietsvermoedende kinderen zakken of de slew van nep-gamers die elk kampen we trots met hun cosplay al even nutteloos en misdaden?

Het is echt jammer. Ik zweer het. En het is nog meer niet te begrijpen waarom, in de hoop dat ze niet echt alleen maar geld zijn. Je hebt innovatie en originaliteit in handen gehad dankzij buitengewone concepten: nu alleen maar verlatenheid. Ik zal je nooit vergeven dat je de emotie en de betekenis van een van mijn favoriete sagen, Assassin's Creed, volledig hebt vernietigd. U bent bij het eindpunt en het is alleen uw schuld. Ik groet je met dezelfde woorden die de stervende als jij zijn uitgesproken een van de grootste en charismatische moderne videogame personages, dat je zelf in staat zijn om af te breken, waardoor deze in een kartonnen cock "geanimeerd" te sterven zijn gedaan met je voeten: u zult niet je ooit ook vergeven.

Vraagt ​​vrede in vrede, Ubitroll.