fabelachtige legendes

Hoe vaak zijn jullie als kinderen sprookjes verteld, waarin iedereen nog lang en gelukkig leefde? je had nooit gedacht dat er verhalen waren die tot een conclusie komen, helaas is het niet 'goed' dat triomfeert, maar in plaats daarvan piepen alleen wanhoop en verdriet naar buiten, er zijn veel verhalen die op deze manier eindigen en een daarvan is precies dat van de zeer fantasierijke geesten, makers van de beroemdste sprookjes van de videogamewereld, we hebben het over de jongens van Lionhead Studios. Een paar dagen geleden kondigde Microsoft officieel de sluiting aan, met als gevolg de annulering van de ontwikkeling van de nu bekende Fable Legends, die op pc en Xbox One had moeten belanden. Velen van ons waren onder de indruk van dit evenement, vooral de meest gepassioneerde, die fans werden van de Fable-serie, beginnend bij het eerste debuut op de oude en dierbare Xbox (we konden One niet schrijven omdat iemand op het briljante idee kwam om de zijn nieuwe console ... "cof! cof! ... ja, Microsoft laten we het over jou hebben).2000px-Lionhead_Studios_logo.svg

Er is goed nieuws in dit alles (we hopen dat het is), blijkbaar, gezien enkele tweets lijkt het erop dat zowel Epic-games als Sony proberen een aantal van de oude componenten van de nu mislukte Lionhead Studios te 'rekruteren' en hen uitnodigen om deelnemen aan een aantal leuke gesprekken "Voor een praatje en een drankje", zoals geschreven door Sony.

Of het nu een soort commerciële keuze was, dat is zeker, het valt nog te bezien of al dit gedoe tot iets goeds zal leiden of het simpele verlies van een SH die ons vele andere fantastische verhalen over koningen, kleine prinsen en heel veel magie had kunnen laten beleven. ; Nou, wat te zeggen, we hopen dat alles goed gaat, zelfs voor de componenten ervan. Laat ons weten wat je ervan vindt door hieronder te reageren of via een sociaal netwerk.