Tegenwoordig geven fabrikanten patches en updates vrij voor spellen tot 2 jaren na hun release, waardoor oude en niet-ondersteunde games in "kleine" tijd worden gemaakt. Dit is niet het geval met Blizzard.

Diablo_2Velen kennen en blijven Diablo II spelen, de beroemde Action RPG-game-opvolger van het populaire pc-avonturenspel. Daarom heeft Blizzard bij 16 jaren na de lancering en 5-jaren sinds de laatste patch besloten om een update voor deze game. De update bevat geen verbeteringen of nieuwe spelmodi, maar maakt Diablo II compatibel met de nieuwste besturingssystemen, zoals Windows 10 en OS X.

Blizzard-management beweert dat hoewel deze patch geen verbeteringen bevat, ze aan een anti-hack-systeem werken. Ze stelden ook dat Blizzard de meest succesvolle titels zal blijven bijwerken zolang er nog spelers aangetrokken zijn tot deze titels. We kunnen ons voorstellen dat zelfs Heartstone en Overwatch dezelfde behandeling kunnen krijgen ...