Activision Publishing, Inc., Nickelodeon en de ontwikkelaar PlatinumGames Inc. hebben een paar dagen geleden een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende third-person actiegame "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan".

teenage-mutant ninja turtles-mutant-to-manhattan

video van vandaag toont aan van dichtbij de vele kolossale baas Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zal worden geconfronteerd in dit nieuwe avontuur. De trailer onthult een aantal slechte populaire franchises zoals Shredder, Bebop, Rocksteady en General Krang, samen met nieuwe schurken onthuld voor de eerste keer als Karai ninja, mutant buitenaardse Wingnut knuppel en mutant buitenaardse schildpad Slash.

Blending altijd energieke stijl van PlatinumGames met de typische houding van Heroes met de Nickelodeon Smaak, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant hand combat in Manhattan biedt een hectische lichaam en teams van maximaal vier-player online co-operative. Elke schildpad biedt een unieke manier om te spelen, met vechtvaardigheden en precieze progressie. De game wordt ook gekenmerkt door kleurrijke 3D Cel-shading visuals en een origineel verhaal gemaakt door de auteur van de IDW Publishing Tom Waltz-serie.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan wachten op 27 May als een retail en digitale lancering voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows-pc's via Steam.

De officiële trailer is beschikbaar op de volgende YouTube-link: