We weten dat Destiny een van de meest controversiële games is, vooral wat betreft de waardering van het publiek, Bungie met de release van content in passende vormen en starts is het nooit gelukt om een ​​product continu te geven dat in eerste instantie was ontworpen voor een duur van tien jaar (althans volgens hun verklaringen) en dat in werkelijkheid in bepaalde opzichten levensjaar lijkt bijna op pensioen (we praten al over Destiny 2 in de 2017). Zijn fanbase blijft echter sterk en aanhankelijk, en het lijkt erop dat er een nieuwe injectie van levensbloed zal plaatsvinden op de 12 Aprile met een substantiële update die verschillende herzieningen van reeds bestaande plaatsen zal hebben met de toevoeging van iets nieuws vooral: wapens, pantser en shaders emblemen. Ik laat je dan over aan een galerij met niet-gepubliceerde afbeeldingen waarin je enkele nieuwe functies kunt bekijken die ons te wachten staan.

 

Opgemerkt moet worden dat deze update praktisch een paar weken na de release van The Division komt, wie weet dat Bungie niet alle verloren schapen mee naar huis wil nemen ... Dus als je goed hebt opgemerkt, zijn sommige nieuwigheden al vrij duidelijk, zoals het nieuwe zwaard bijvoorbeeld . Kortom, Guardiani heeft geen andere keuze dan terug te keren naar actie en u voor te bereiden om uw lichtscore nog hoger te brengen, 335 om precies te zijn.

Moge het licht van de reiziger je vergezellen.