Het ontbeert weinig. De uitbreiding "Sighs of the Ancients”Komt naar Hearthstone. Met patch 4.2.0 is het namelijk mogelijk om 50 pakjes vooraf te kopen en een speciale achterkant voor je kaarten cadeau te doen.

Het grappigste hierbij is de progressieve onthulling van de kaarten die de nieuwe collectie vormen. Tot nu toe is 32 onthuld, van Blizzard zelf of van internationale publicaties zoals IGN. Natuurlijk konden ze niet missen "i Van de oude”(From the English Old Gods), die deel uitmaken van de geschiedenis van Azeroth en die de uitbreiding zijn naam en thema geven. Momenteel zijn er twee onthuld: C'thun en N'Zoth, Yogg-Saron en Y'shaarj ontbreken. Uiteraard legendarisch, laat ik jou hun macht beoordelen.

 

12T9K7C7Z444145812539719022325YM4PZ0P1458837027994

C'thun zal een spelmechaniek introduceren dat hij nog niet eerder had gezien en kon zelfs nieuwe spannende combinaties maken tussen professionele spelers: C'thun kan dankzij zijn gecreëerde minions een boost krijgen voor zijn lichaam (zijn aanvalswaarden en gezondheid) speciaal voor hem dat, door ze te spelen, hem zal bufferen waar hij ook is. Gewoon overal, zelfs in het dek. Ik wil niet veel opdoen, ik zeg alleen dat ik heel benieuwd ben naar de impact die het zal hebben in het spel en hoeveel het zal worden gebruikt.

4PTZZ02144ML1458125368733

VFWTA693AJMY1458125386225

Als je niet goed Engels spreekt, ben je je niet al te bewust van tactieken, voordelen en mogelijk kaartgebruik, maar wil je er een cultuur over hebben of volg je de onthulling van de kaarten, ik raad aan dat in Italië professioneel en geïnteresseerd is in de exit van kaarten:

Wat te zeggen, we moeten gewoon wachten. Blizzard heeft nog geen precieze datum aangekondigd, maar heeft nog steeds de periodeof dat het van eind april tot begin mei is. Ik laat je achter met de leuke presentatievideo die op YouTube is uitgebracht op de 11 maart, waar een Napolitaanse trol (op een dag we erover praten) geniet van een ingestudeerd liedje.