Sony kondigt de aanstaande komst van de divisie ForwardWorks aan, die zich daadwerkelijk openstelt voor meubels. Dus zelfs Sony, na Nintendo met Pokémon GO! en Miitomo, heeft besloten om zich te concentreren op platforms die al enige tijd meer en meer spelers aantrekken.

Wilt u uw favoriete PlayStation-titels op uw smartphone of tablet afspelen?
Wilt u uw favoriete PlayStation-titels op uw smartphone of tablet afspelen?

Volgens berichten in de officiële, zal ForwardWorks een onafhankelijk bedrijf, omdat 1 april, zal zich bezighouden met de creatie van apps en games voor de Aziatische en Japanse markten compatibel met iOS en Android-apparaten van spellen ontwikkeld voor Sony's console.

Bedenk dat in het verleden apps uit games voor Sony-consoles (zoals Invizimals Revolution, LittleBigPlanet en Mortal Kombat X) onder het merk PlayStation Mobile zijn uitgebracht. We kunnen daarom aannemen dat de geboorte van ForwardWork binnen het reorganisatieplan valt, waarvoor Sony MUSIC 1 in Sony Interactive Entertainment zal samensmelten tussen Sony Computer Entertainment en Sony Network Entertainment International.

We praten over Video Games is niet de eigenaar van de gebruikte afbeeldingen, dus dank de eigenaars

Reacties

antwoorden