la-date-of-uitgang-to-final-fantasy-xv-and-bevestigde-for-the-2016-v2-234398PLATINUM DEMO - FINAL FANTASY XV is een gratis demo die spelers in de droomwereld van de jonge Noctis projecteert. De evenementen zullen specifiek zijn voor de demo en bieden een unieke en aparte ervaring, niet beschikbaar in het hoofdspel. Spelers zullen Noctis besturen en leren om verschillende wapens met hem te gebruiken, magie te gebruiken en te rijden. Om de vele monsters in deze fantastische wereld te overwinnen, zal Noctis een band moeten smeden met Carbuncle, zijn magische gids.

Spelers die de demo voltooien, ontgrendelen de exclusieve DLC met de Carbuncle-aantrekkingskracht die beschikbaar is bij de lancering van de hoofdgame. De demo is gisteren beschikbaar op Xbox Marketplace voor Xbox One en in de PlayStation Store voor PlayStation 4.

De Final Fantasy XV Platinum Demo die we hebben geprobeerd en die je veilig kunt vinden in de winkels van je platforms, is een technische demo, een droomsequentie die je naar de Noctis-dromen van het kind brengt, om een ​​lineaire ervaring met het verlichtingssysteem te ervaren, tijd, met inbegrip van een vechtsysteem mini-handleiding met personages, voertuigen en elk wezen dat we zullen ontmoeten in de belangrijkste wedstrijd. De demo biedt gewoon een beetje smaak, dan de volledige, finale en uitvoerige ervaring in alle aspecten van wat er zal Final Fantasy XV zijn. Zelfs als je gewoon 10 jaar dat de hele gaming wereld is op hem te wachten, kunnen we nog zeggen: "beter dan niets van de" content met deze mini demo te wachten voor de titel, wij u eraan herinneren, zal op de planken van september 30. Wat betreft de beperkte versie van het spel, de verkoopprijs is EUR 269.99 met liefde van moeder Square Enix, maar de zonde die ouder zijn dan (we konden verwachten) in een paar uur (tot nu toe werden slechts gekocht bij de officiële website). Nou, we hebben alleen maar te wachten; laat ons weten wat je denkt en vooral, wat waren je eerste indrukken door te proberen de demo.

De nieuwe demo-trailer is beschikbaar op YouTube.