Vanaf vandaag kunnen degenen die een next-gen console hebben, zich onderdompelen in de vier multiplayer-maps van Verduistering: Knockout, Spire, Rift e Verge, een verbeelding van de klassieke kaart van Call of Duty®: World at War, Banzai (de ouderen zullen het onthouden).

Verduistering introduceert ook de nieuwe en verwachte Zombie Experience: Zetsubou No Shima, het tweede deel in Call of Duty: Black Ops III's Zombie-verhaal dat zich ontvouwt in BO III's vier extra map-packs. Origins-personages zetten hun missie voort om de zombie-apocalyps te stoppen: verlaten op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan dat de basis vormt van het Division 9-complex, een biologisch onderzoekslaboratorium waarvan de experimenten met Element 115 en de effecten ervan op de biologie van mens, dier en plant onvoorstelbare gruwelen hebben veroorzaakt. Zetsubou No Shima heeft een kaart die zich afspeelt op een lommerrijk eiland met nieuwe zombies, een verscheidenheid aan innovatieve transportmechanismen, nieuwe vallen en klassieke zombiemissies voor oude fans.

Aan jou de trailer, goed zicht!