Vanaf vandaag kan iedereen met een next-gen console duiken in de vier multiplayer-kaarten van Verduistering: Knockout, Spire, Rift e Verge, een verbeelding van de klassieke kaart van Call of Duty®: World at War, Banzai (de ouderen zullen het onthouden).

Verduistering introduceert ook de nieuwe en verwachte Zombie-ervaring: Zetsubou No Shima, de tweede aflevering in het Zombie-verhaal van Call of Duty: Black Ops III die zich afspeelt langs de vier extra kaarten van BO III. De Origins-personages gaan door met hun missie om de Zombie-apocalyps te stoppen: in de steek gelaten op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, die de basis vormt van de hele 9 Division, een biologisch onderzoek laboratorium wiens experimenten met 115 element en de effecten daarvan op de menselijke biologie, dieren en planten hebben onvoorstelbare verschrikkingen gecreëerd. Zetsubou Geen Shima heeft een kaart in te stellen van de rijke gebladerte eiland dat nieuwe Zombie, een waaier van mechanische innovatieve vervoersoplossingen, nieuwe vallen en secundaire klassieke Zombie missies voor longtime fans omvat.

Aan jou de trailer, goed zicht!