Zoals u weet, konden de 3 en 4 Maggio vroeg toegang krijgen tot de Overwatch Beta. Van 5 tot 9 u kunt ze allemaal openen. Tot nu toe geprobeerd door de 3, wilde ik je een overzicht geven van de ervaring die ik net had.

Ik ben dol op Blizzard en al zijn producten omdat ze erin slagen om E-Sport te worden, maar om welke reden: voor een zeer belangrijke functie die ze altijd weten te bereiken die we kennen onder de naam "bilanciamento". Als we het over E-Sport binnen de FPS hebben, is en blijft de benchmark Counter Strike, die naast balanceren functies biedt zoals tactiek, precisie en geduld.

Overwatch Tracer

Voorlopig heb ik deze functies in Overwatch nog niet gevonden en meer dan een "serieus" spel en volgens E-Sport, volgens de eerder genoemde criteria, lijkt het mij een perfect spel alleen voor de lol: teveel franje. Niet dat er niets mis is, let op: continue shots, pony's, podiumbewegingen en razernij leiden je naar het spelen van games op wedstrijden, wat het doel van een game is, maar het maakt het persoonlijk een beetje een "uitdagende" titel.

Ik kan het zeker verkeerd hebben, maar ik weet niet hoeveel het Overwatch-formaat kan gaan onder de "oudere" professionele gamers.

Dat gezegd hebbende, enige overweging in het spel:

-De zwarte weduwe (scherpschutter) is OP: op sommige kaarten is deze praktisch niet te stoppen en de kleinere helden hebben themotta.

-De afwezigheid van een kaart is hartverscheurend, vooral voor degenen die gewend zijn aan "tactische" benaderingen.

-Een paar jaar licht opnieuw uit de buurt van de lens leidt tot ergernis.

- De rebound is vrijwel onbestaand: een oneindige schok is in essentie altijd op dezelfde plek.

- Accepteer het Kill Assignment-systeem, je begrijpt niet wie wie doodt, wie wie helpt en welke criteria.

-Fantastische aanpassingen.

- Zeer "de beste actie" die aan het einde van elke wedstrijd wordt geprojecteerd.

Ik ben zeker iets vergeten, maar als ik nu moest stemmen, zou het een 7.5 zijn. Download het en probeer het tegenwoordig, het is nog steeds de moeite waard om een ​​idee te krijgen dat persoonlijk en persoonlijk is. GL HF