Deep Silver is verheugd de samenwerking met SNK aan te kondigen om de verwachte hit te publiceren, DE KONING VAN VECHTERS XIV in Europa. De titel komt voor het eerst exclusief voor op next-gen consoles op PlayStation®4. De 26 August 2016 wordt gelanceerd voor € 59.99 in fysiek en digitaal formaat.

"We kijken ernaar uit THE KING OF FIGHTERS XIV toe te voegen aan de Deep Silver-portfolio. De publicatie van het volgende hoofdstuk van zo'n iconische serie in Europa, voor het eerst op PS4, zal de Deep Silver-line-up versterken. ”Zei Dr. Klemens Kundratitz, CEO bij Koch Media.

DE KONING VAN DE JAGERS XIV is de meest toegankelijke titel van de franchise, met de nieuwe functie 'RUSH' die onlangs is toegevoegd, zal het veel gemakkelijker zijn om combo's voor onervaren jagers vrij te geven. Het verhaal gaat verder met een nieuwe saga in de verhaalmodus voor één speler. Voorbestellingen zullen binnenkort beschikbaar zijn voor de fysieke versie, met de Day-One Steelbook-editie die de DLC van de 'CLASSIC KYO Kusanagi' bevat.

RECAP MET KENMERKEN
·      50-jagers in de nieuwe titel. 31-jagers van de vorige afleveringen verzamelen zich voor het toernooi samen met nieuwe 19-personages.
·      Climax annuleert: geavanceerde evolutionaire mechanica. Nu kunt u uw speciale bewegingen combineren om uiteindelijke combinaties te maken.
·      Verbeterde MAX-modus: la MAX MODE keert terug: EX triggers om je aanvallen te versterken en dodelijke bewegingen te maken.
·      Party Battle-modus: Speel online met 6 vrienden in de modus "Party Battle". Vecht in 3v3-wedstrijden en gebruik de chat om tactieken te organiseren.
·      Online-modus: Maak een profiel om eenvoudig verbinding te maken met de online modus. Train met je vrienden in deOnline training ' modus of vechtgevechten opnieuw afspelen om ze frame voor frame te bekijken.
·      Een nieuwe Saga: Het speelt zich jaren na het laatste toernooi af en zet het verhaal voort met een sterke verhaalmodus voor één speler. Omgevormd tot een wereldwijd bedrijf, nemen individuen en bedrijven deel aan een nieuw grootschalig KOF-toernooi dat het lot van de wereld zou kunnen beslissen.

Voor jou de eerste gameplay-trailer: