Was het niet genoeg om de Maroon 5 op de grond te breken? Koffievlek Studio heeft de lancering en relatieve start van de ontwikkeling voor console van de uitbreiding van zijn beroemde onthuld Goat Simulator.

Binnenkort kunnen we zelfs in de ruimte ravage aanrichten Waste of Space. Dank aan CrowdKicker het lijkt erop dat kolonies in de ruimte zijn gesticht (alles kan gemakkelijk worden vernietigd). Op internet zijn er geruchten dat de releasedatum precies de 26 Maggio zal zijn. Nee, de titel is al te prediken op het digitale leveringsplatform Stoom tot het bescheiden cijfer van duizenden duizenden in de vorm van DLC. (De ziekte van Sattoh DLC had niet alleen gevolgen voor EA)

hoofd

Ons ontembare geitje zal blijkbaar zelfs te maken hebben met de 'futuristische' Darth Vader met Miracle Blade Laser.

Ik laat je achter met de trailer vol citaten van Star Trek ad Half Life, Via Star Wars rechtstreeks naar het zwarte gat van dementie gaan, dat is dit spel dat we zo leuk vinden.

Laat ons weten hoeveel dysenterie het deze uitbreiding zal veroorzaken, of, voor die sterke smaak, maar verfijnde smaak, zul je het geweldig vinden.