Nou, wat je gaat lezen is een gek nieuws, nog meer omdat het strikt lokaal is. Alessio Cosenza is in feite Italiaans, programmeur en maker van de Power Glove ULTRA! De ouderen zullen de Nintendo Power Glove onthouden: nou ja, zijn experiment (zo door hem gedefinieerd) is niets meer dan een beoordeling uitgevoerd door de implementatie van meer recente technologieën, zoals de Arduino micro-controller (steeds bekender en gebruikt).
POWER HANDSCHOEN ULTRA
We hebben het daarom over een netto verbetering van de toch al iconische NES-controller die, zoals Cosenza de bedoeling heeft, de waardigheid zal krijgen die het verdient dankzij verbeteringen zoals: mogelijkheid om 360 ° -gegevens over de positie van de arm te verzenden en vingerbewegingen te volgen, compatibiliteit met moderne platforms zonder kabels of zonder andere hardware.

Wij van de redactie zijn erg enthousiast, we kunnen niet wachten om het te proberen: de intuïtie was uitzonderlijk evenals het product. Product dat voorlopig niet voor marketing bedoeld lijkt te zijn.

We moeten Alessio feliciteren en je uitnodigen om de presentatietrailer te bekijken. Als u meer wilt weten, hier de plaats van de Power Glove ULTRA!