Ken jij ik flikker binnengevallen voor de Quantic Dream, David Cage, Fahrenheit, Zware regenval e Beyond Two Souls? Wel, je bent regels aan het lezen die geschreven zijn door een van die verfoeilijke personen.

Gepresenteerd in de nu externe 2012 met een eenvoudige technische demo voor PS3, Detroit: Word Human zal terugkeren om over te pratenElectronic Entertainment Expo 2016 waar niet veel aan wordt gehouden Los Angeles, 'merica, meer precies van 14 tot 16 juni.

Left Tech Demo KARA voor PS3, rechts een afbeelding van de trailer gepresenteerd op PS4
Links de Tech Demo KARA voor PS3, rechts een afbeelding van de trailer gepresenteerd op PS4

De titel bewerkt door Quantic Dream, Geregisseerd door David Cage, zal waarschijnlijk een van de negenennegentig stukken zijn Sony om te demonstreren en de kracht van te duwen PS4. Niet alleen de macht in feite, zelfs de verkoop, sinds de exclusieve, althans in mijn geval, hebben me geduwd om een ​​te zijn piessaro in plaats van één boxaro.

'Tate boni, geen consoleoorlog hier.

De titel in kwestie is beloofd anders te zijn Verder e Zware regenval en we weten niet wat we kunnen verwachten, gezien het motto van het goede Kooi het is precies dat de speler koste wat het kost verrassen door hem te geven wat hij wil, helaas voorlopig op een paar na screenshot en een aanhangwagen er werden geen details over gegeven gameplay et similia. De enige details die we krijgen zijn ongeveer een hint van traditionele kennis. Kara, de actrice Valorie Curry Noot van de redactie, is eenAndroide anders dan alle anderen omdat hij gevoelens kan voelen, zal hij te maken krijgen met de harde realiteit van haat, als we het op deze manier kunnen definiëren, "raciaal" van mensen tegenover robots, en van exploitatie.

https://www.youtube.com/watch?v=x5Xa6SO39Io

Voor de release datum in plaats daarvan kunnen we, naar mijn mening, ons rustig laten wiegn door de zuivere golven van zuiver speculatie; houd rekening met eerdere releases van Zware regenval e Verder, we kunnen waarschijnlijk onze handen opleggen Detroit naar November 2016 of hoe dan ook aan het einde van 2017.

We zullen daarom op de hoogte blijven om meer te leren tijdens de eerlijke losangelina.

Vergeet in de tussentijd niet om robotapen op je schouders neer te zetten, als je de vorige titels niet hebt geleerd, ze zijn allemaal geremastered full HD voor PS4met uitzondering van Fahrenheit op het platform Stoom.

De Remastered Edition van Heavy Rain en Beyond Two Souls kun je ook vinden in een bundel PS4
De geremasterde editie van Heavy Rain en Beyond Two Souls, je kunt het ook vinden in een PS4-bundel

Dat de kloof tussen videogames en cinema kleiner wordt, is naar mijn bescheiden mening iets bijzonders, we zullen zien of Kooi e Quantic in staat geweest zijn om dit vreemde soort spel terug te brengen tot vreugde van het verleden, niet geschikt voor iedereen.