Ik zweer dat ik je niet naar de bodem zal brengen, vandaag stel ik iets voor dat klinkt als willekeurige, maar laten we in de juiste volgorde gaan. En alsjeblieft niet reageren op de afbeelding, we weten allemaal hoe het eruit ziet, maar we hoeven het hier niet te schrijven.

Een team van onafhankelijke ontwikkelaars, namelijk MadMind Studios, kondigden hun papegaaien aan, Doodsangst, titel die handelt over een verdoemde ziel en haar reis naar de hel, een ziel die zelfs enkele demonen zal kunnen beheersen. De titel wordt ingeleverd Unreal Engine 4 en het zal er een zijn First Person Survival Horror.

Helaas zijn er voorlopig geen andere aanvullende details, maar ik laat je achter met de teaser trailer en een mogelijke "releasedatum", tijdens 2017. Klaag niet zoals gewoonlijk, maar heel erg bedankt Astaroth dat we niet zo vaak over 2018 of 2019 hebben gesproken.

Dus jongens vragen je nu een minimum aan engagement, dit is de teaser-trailer, je zult er twee keer naar moeten kijken, de eerste met deorigineel geluid.

De tweede keer met dit nummer op de achtergrond. Alles krijgt meer betekenis en veel plezier!