The Elder Scrolls is een titel die overeenkomt met een wereld van verwachtingen. We hebben het echter niet over het zesde hoofdstuk na Skyrim waar we allemaal naar uitkijken, maar over de spin-off genaamd The Elder Scrolls: Legends.

Ik was onlangs uitgenodigd voor de bèta en ik moet zeggen dat de game erg goed belooft. Wat betreft kaartspellen met betrekking tot magie van magie om naar hartsteen te gaan (en al die met een zeer solide basisfan), moet worden gezegd dat deze titel terecht zijn juiste marktdeel kan vinden .

Legends_Altmer

Legends is een kaartspel met personages uit de hoofdrolspelers en plaatsen afkomstig van het instellen van verschillende oudere rollen en heeft drie klassieke spelmodi: Campagne, Arena en Battle. Wedstrijden vinden plaats in een stijl die iedereen kent, waardoor de tegenstander wordt uitgeschakeld door de magische punten opnieuw in te stellen en de mana beurtelings te verhogen om kaarten te spelen (vuursteen). De wezens en de bevoegdheden van de kaarten voor degenen die al bekend zijn met dit soort spellen, zullen geen enkele toevoeging hebben aan je bagage-ervaring, maar er is iets nieuws en interessants in het vechtsysteem. Ik praat met je over de verdeling van de speeltafel die zowel horizontaal als verticaal zal zijn, praktisch zullen we niet langer de klassieke face-to-face hebben, maar een soort Cartesisch vliegtuig met gevechten zowel naar rechts als links van de speler en goed verschillend van elkaar. In feite zullen de wezens die je rechts in de overgrote meerderheid van zaken speelt, niet in staat zijn om die tegenstanders aan je linkerkant aan te vallen en vice versa. Het lijkt een schande, maar in werkelijkheid dwingt het ons om strategieën te implementeren die heel anders zijn dan we gewend waren.

Ik vond ook een aantal verschillen in de constructie van de decks. Vóór het bereiken van de selectie van de kaarten, in feite, we zullen worden aangezet om tussen vijf mogelijke twee attributen te kiezen: kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, intelligentie en Will. De combinatie van je keuzes zal de klasse van uw terras te bepalen en, bijgevolg, de meer kaarten die je speelstijl past. Wat nog belangrijker is, als je een level omhoog je personage met de kaarten in uw bezit kunt u evolueren en steeds krachtiger versies van hetzelfde papier, bijvoorbeeld, kan een rekruut papier te zetten in een soldaat kaart met verbeterde krachten en vaardigheden, en ga zo maar door.

Dan, sprekend over de Arena-modus, lijkt het nu veel meritocratischer dan de haardsteen, maar we zullen zien of het in deze richting zal doorgaan, omdat het nog steeds onduidelijk is wat het bedrijfsmodel van dit product is.

Maar als je een fan bent van The Elder Scrolls, de omringende omgeving en de LORE (LORE, LA LORE xD), dan moet je het echt eens proberen, vooral voor de verhalende aspecten van de verhaalmodus die erg lastig zijn. Als u alleen een kaartspel wilt spelen, kan deze titel geschikt zijn als u andere monteurs dan de gebruikelijke commerciële titels wilt ervaren.

Veel plezier!