Volition is terug met een gloednieuw IP in zijn nieuwste open wereld - Agents of Mayhem - komen op Xbox One, PlayStation 4 en pc in 2017.Succesvolle serieontwikkelaars, Saints Row, zijn naar de creatie van een nieuw universum van striphelden gegaan.
Met een origineel verhaal, gekke open speltypen en een unieke striplook, is Agents of Mayhem een ​​Volition-game voor 100%. Dit nieuwe IP maakt deel uit van het universum van Saints Row, omdat het enkele verhalende elementen, symboliek en ontwerpinspiratie haalt uit de immens populaire multimiljonairfranchise.

GESCHIEDENIS

Met een gelijktijdige wereldwijde aanval heeft LEGION de controle over de naties van de wereld overgenomen. De enige kracht die ze kan stoppen is MAYHEM. Onder leiding van de mysterieuze en niet te stoppen Persephone Brimstone, worden Mayhem's elite superagenten opgeroepen naar de stad Seoul, Zuid-Korea.Een kwaadaardig plan is gaande in de gelederen van Legion, geleid door minister Doctor Babylon en zijn volgelingen die het doel van het bouwen van een apparaat dat in staat is de wereld te veranderen en onbeperkte macht aan de snode organisatie te verlenen. Om Legion te stoppen en de wereld weer normaal te maken, moeten de Agents of Mayhem een ​​groot stedelijk slagveld doorkruisen, van de straten tot de daken, en hun krachten bundelen in een team van superagenten.

Dit is een video over de aankondiging door Volition!