Oké, laten we verliezen zoals niemand het wil Bubisoft, Tussen DLC, kever, rinvii ed Early Access Alpha gemaskeerd door games die klaar zijn voor het grote publiek.

Naar mijn mening Waakhonden het was niet slecht als een product, ik verleen het, maar vanaf hier om op me te wachten seguito hij wil het. Feit is dat in deze twee jaar de jongens de opdracht kregen om te doen. Aangekondigd deze dagen Waakhonden 2, die gelijktijdig verschijnt PC, PS4 e Xbox One il 15 november.

Il team wie heeft de realisatie van dit tweede hoofdstuk afgehandeld, is gebleven stesso van de eerste.

Il concept aan de basis is bijna identiek, het zal een punt van zorg zijn computerbeveiliging, privacy e hackingnatuurlijk allemaal heel fictief.

De instelling bevindt zich in Baai van San Francisco en zal hem als de hoofdrolspeler zien Marcus Holloway. De stad in kwestie heeft de ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem dat vrijwel elk facet en elke infrastructuur aankan. Het is ook mogelijk om niet alleen de infrastructuur te schenden, maar ook de burgers en apparaten die ze in hun bezit hebben. Net als het vorige hoofdstuk kun je een min of meer benadering volgen heimelijkheid afhankelijk van je smaak.

Ah en daar zijn de drones.