Uiteindelijk hebben we het gehaald. Na een onophoudelijk verzoek en jarenlang, besluit Sony te geven aan fans de vreugde groter. En het doet het snel, maar verdomd onverwacht.
In afwachting van de volgende aankondiging, tac! De onmiskenbare soundtrack begint met de projectie van de omgeving bij uitstek van het spel. Dan, tussen de algemene emotie, Shawn Layden (president van Sony Interactive Entertainment) betreedt het podium, gevolgd door de schaduw van Crash. Een interventie van minder dan een minuut waarin hij zal zeggen: "Ja, precies. Ik ben trots om aan te kondigen dat we met de hulp van onze partners bij Activision deze weer tot leven zullen brengen Crash Bandicoot, Crash 2 en Crash: Warped, remastered voor PS4. Crash zal ook aanwezig zijn als een speelbaar personage in Skylanders Imaginators ". Er werd echter geen verdere informatie gegeven, zoals de releasedatum. Nu moeten we gewoon wachten.

Crash Bandicoot

Er is weinig anders te zeggen, de aankondiging was al lang geleden en de emotie in de kamer was voelbaar. En jij, ben jij een van de oude nostalgische titelgamers?