Na jaren van harde foltering voor fans, Nintendo hij heeft zijn eigen dansen ingewijd E3 2016 het onthullen aan de wereld van de titel van Zelda's nieuwe spel, dat zich te lang heeft ontwikkeld Wii U en voor zijn volgende generatie console, Nintendo NX.

Deze nieuwe open wereldtitel die aankomt in de 2017 krijgt de naam The Legend of Zelda: Breath of the Wild en zal een revolutie teweegbrengen in de mechanica die de sage beroemd heeft gemaakt, het geven Link het vermogen om bijna overal te klimmen en vrij te springen (Eindelijk!), om ook je schild te gebruiken snowboard, om op verschillende manieren te glijden, interactie te hebben met de omgeving, om kleding en uitrusting te veranderen om zich aan het klimaat aan te passen en om een ​​breed scala aan wapens te gebruiken die direct kunnen worden teruggewonnen van verslagen vijanden. Het wachtwoord van Breath of the Wild is duidelijk vanaf de eerste speelminuten: sopravvivenza.

Volgens de woorden van de producent Eiji AonumaBovendien kunnen spelers een nogal persoonlijke benadering kiezen om het avontuur te beëindigen, zelfs om de hoofdverhaallijn te negeren en naar de uiteindelijke baas te gaan.

De lancering van The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal vergezeld gaan van een reeks amiibo met een afbeelding van de legendarische held en een van de vijanden die we tijdens het avontuur zullen tegenkomen. Laten we de trailer van de advertentie hieronder beschikbaar krijgen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, de aankondigingstruck