Tijdens de conferentie Sony Interactive Entertainment van 'E3 2016, Insomniac Games (Ratchet & Clank), In samenwerking met Marvel, toonde de eerste, opwindende trailer voor de nieuwe gelicentieerde game Spider-Man momenteel in ontwikkeling als een exclusief PlayStation 4.

Wat meteen in het oog springt, is het nieuwe kostuum gedragen door de muurklimmer, met een grote witte spin op de borst en de kenmerkende telescopische ogen die zijn jonge tegenhanger beroemd maakten in Burgeroorlog, de nieuwste speelfilm van Marvel Cinematic Universe.

We weten nog niet of de titel in combinatie met de film wordt uitgebracht Spider-Man Homecoming volgend jaar om het te promoten, maar het bedrijf heeft al bevestigd dat de game volledig losgekoppeld zal worden van de film en de filmische context, en dat daarom het kostuum dat Tom Holland draagt ​​zeker niet hetzelfde zal zijn als in de game. Sony bevestigt eindelijk dat Spider-Man een 'exclusieve PlayStation 4 volledig gefinancierd door het Japanse bedrijf. Laten we de advertentie-trailer hieronder bekijken.