Je hebt er altijd van gedroomd om een ​​moderne versie van de eerste, historische versie te hebben Game Boy di Nintendo? In de nabije toekomst zou dit ook daadwerkelijk kunnen worden gerealiseerd Hyperkin is momenteel een apparaat aan het ontwikkelen dat compatibel is met smartphones Android, waarmee je de originele Nintendo-cartridges kunt lezen en profiteren van een drukknop die veel doet denken aan het nostalgische wezen van Gunpei Yokoi.

Het bedrijf verzamelt ze momenteel Reserveringen haar Smart Boy Development Kit voor de prijs van $ 60, veelbelovende functionaliteit zoals een open-sourcefirmware, volledige compatibiliteit met originele cartridges Game Boy e Game Boy Color, een drukknoppaneel dat de originele oproept en een micro-USB-poort. Degenen die besluiten om de aankoop te doen, ontvangen het product tegen december van dit jaar thuis. Hieronder tonen we de eerste renderings van het prototype. Wat denk jij