Ter gelegenheid van de laatste E3 van Los Angeles, KOEI TECMO-spellen, het Japanse bedrijf geboren uit de fusie van de ouders van DYNASTY WARRIORS en van DOOD OF LEVEND, kondigde een nieuwe titel aan op basis van de licentie van een andere, zeer populaire manga. Na de verschillende Strijders genomen van Mobile Suit Gundam, Fist of the Warrior en de meest recente Arslan's Legend, Omega Force heeft afspraken gemaakt met de uitgever Hakusensha om de beroemde manga van om te zetten in het videogame Kentaro Miura: gek.

berserk-screenshot-08

Herinner je je de animatieshow die op Italia 1 werd uitgezonden in de nacht van verre 2001? Narra gebaren van Ingewanden e Griffith (Gatsu e Grifis, als u de voorkeur geeft aan Italiaanse stripnamen), leden van de Falcons Team die zich een weg banen in de huurwereld van een fantasie Middeleeuwen in wat toen werd herinnerd als de narratieve boog van de Gouden eeuw, een soort proloog voor de ware, ruwe en bloedige omgeving die de Japanse auteur zich had voorgesteld. dronken zwartZonder een oog en een zware mechanische arm, zullen de tot leven gewekte lef, bewapend met een zwaard zo groot als hij, wraak willen nemen tegen zijn oude vriend en metgezel voor de onuitsprekelijke wreedheid gepleegd in het evenement dat bekend staat als de Eclipse.

Maar voordat we verder gaan in de geschiedenis van gek en voordat het voorbij is om met je praten over Kentaro Miura was in staat om te onthouden in heksen, feeën, trollen en beide uiteindelijk weg van potloden om zich te wijden aan de lichtere (maar niet onschuldig) vraagstukken DE iDOLM @ STER, we komen ter zake: wat zal er daarna in Japan komen 21 september op de PlayStation-consoles, ga dan naar het westen PlayStation 4, PS Vita e PC tramite Stoom in de volgende maanden zijn anderen gewoon een nieuwe iteratie van de franchise Strijders (Musouthuis): in dit soort spellen worden we geroepen om hordes vijanden tegemoet te treden, min of meer agressief, en maken ons een weg tussen buitenposten om te veroveren en minibarnes om ongelooflijke speciale aanvallen af ​​te schaffen, de ene missie na de andere voltooien en geniet van een mooie tafereel die de plot ontrafelt.

berserk-screenshot-10

In de trailer en de beelden die we zien hieronder, verspreid vanmorgen door het Japanse bedrijf, kunnen we de extreme loyaliteit van de instelling en de esthetiek van de originele comic bewonderen, na de tv-serie van de vroege 2000 en de recente speelfilms die moeten hij vertelde de eerste verhaallijn, zal opnieuw worden gemaakt in animatie van de komende maand juli. Laten we genieten van onder de eerste fragmenten van de gameplay door middel van de hiervoor genoemde trailer en screenshots.

BERSERK - De trailer