bigfoot
Bigfoot in GTA V

Een groep van twintig spelers loste het mysterie van Bigfoot op in GTA V. Laten we gaan voor cijfers:

GTA V is een spel uitgegeven door Rockstar waarbij al miljoenen spelers betrokken zijn. Sinds enkele maanden was een groep van twintig gamers aan het werk om de code te analyseren om meer te weten te komen over een "mysterie". Inderdaad, door het eten van een gouden peyote-plant, naast het hebben van hallucinogene effecten, wordt het karakter Bigfoot. Spelers ontdekten ook aanwijzingen over zes andere goudplanten om op bepaalde dagen, op bepaalde tijden en met bepaalde weersomstandigheden te eten. Met de ontdekking van elke speler bracht Rockstar nieuwe aanwijzingen uit.

Het mysterie werd opgelost met een strijd tegen The Beast. Door het te verslaan, heb je toegang tot je skin in de Director-modus van het spel