Hoewel het niet eens genoemd is in deE3 onlangs gehouden in Los Angeles, Rise of the Tomb Raider di Crystal Dynamics, op dit moment exclusief voor thuisconsoles Microsoft en PC, is nog steeds gepland PlayStation 4 tegen het einde van deze 2016.

Een van de blogbeheerders van Square Enix heeft een bericht verspreid op het officiële forum met het volgende: "Zoals eerder vermeld, is de release van Rise of the Tomb Raider op PlayStation 4 gepland voor het kerstseizoen 2016. "

De vrijlating van Rise of The Tomb Raider su Xbox One e Xbox 360 vond plaats afgelopen november toen het op PC aankwam in januari van dit jaar. We hopen alleen dat deze verwachting gebruikers zal belonen Sony met exclusieve inhoud die een mogelijke lanceringsprijs kan rechtvaardigen die identiek is aan die van een jaar eerder.