Bedankt aan onze vriend Atish91 @thedreamer91, we kunnen je deze snelle handleiding bieden voor de wereld van Pokémon Go, want iedereen die niet gewend is aan de 'ingress'-mechanica zal zeker zeer nuttig terugkomen!
De gids wordt voortdurend bijgewerkt, u kunt hier de nieuwste versie downloaden link
Veel leesplezier

1. Waar kan ik de game downloaden?
Link play store (actief vanaf 15 juli 2016) -> http://bit.ly/29jNDwm
APK-link -> http://bit.ly/29pTZaP
Download gids voor IOS -> http://bit.ly/29oh8yn

425201573_58100_28810527248532422212. Hoe verplaats ik de kaart?
De game is gebaseerd op GPS-locatie, dus om te kunnen bewegen moet je in werkelijkheid lopen. De aandachtspunten van het spel zijn gebouwen, sculpturen, muurschilderingen of andere elementen die daadwerkelijk in de steden aanwezig zijn;

3. Hoe vang ik Pokemon?
Terwijl je loopt, verschijnt er willekeurig een Pokemon op de kaart. Door op de Pokemon te tikken, komt u in de "capture" -modus. Houd de pokeball vast totdat de cirkel op de pokemon klein genoeg is (hoe kleiner hij is, hoe groter de kans dat de pokemon niet uit de pokeball komt) en sleep de pokeball naar de pokemon die je wilt vangen. Na een paar "shakes" zal de Pokemon worden gepakt of naar buiten komen en zul je het proces moeten herhalen.

LET OP: na een paar pogingen kan de Pokemon zelfs wegrennen en niet worden gevangen.

4. Kan ik andere objecten op de wilde Pokémon buiten de normale Pokeball gebruiken?
Er zijn bessen die pokestops laten vallen bij het bereiken van een bepaald niveau. Als je bijvoorbeeld level 8 bereikt, is het mogelijk om de Baccalampon te gebruiken, een speciale bes die het gemakkelijker maakt om die Pokemon te vangen bij de volgende poging. Om deze tools te gebruiken, tik je op het rugzakpictogram rechts van de Pokeball en selecteer je wat je wilt gebruiken. Sleep de tool vervolgens naar de Pokemon alsof het een Pokeball is;

5. Wanneer en hoe kies je het team?
Het team waartoe je behoort wordt gekozen zodra niveau 5 is bereikt. Als je een sportschool opent, zal de dokter de 3 leiders voorstellen en, na een beschrijving van de teams, kun je kiezen bij welk team je wilt aansluiten. De teams zijn 3:
Wijsheid -> Blauw
Instinct -> Geel
Moed -> Rood
425337214_59265_165819089964582387456. Hoe werken sportscholen?
Enkele aandachtspunten op de kaart zijn de sportscholen. Een sportschool kan gratis (grijs) zijn of al tot een team behoren (en dus de relatieve kleur hebben). Als de sportschool gratis is, kun je deze veroveren door een pokemon te deponeren, als de sportschool tot een team behoort, kun je de aanwezige pokemon uitdagen of pokemon deponeren in de sportscholen van je team. Als je de sportschool van een ander team uitdaagt en het prestige van die sportschool wint, neemt het prestige af. Zodra het prestige van een sportschool is gereset (door een of meerdere keren te winnen) i Pokemon presenteren terug naar hun coaches en de sportschool is gratis. Als je de uitdaging verliest, neemt het prestige van de sportschool toe. Zodra een bepaald prestige is bereikt, stijgt het niveau van de sportschool en kunnen de coaches van dat team meer Pokemon (één Pokemon per trainer) storten. Dus als de sportschool niveau 4 is, kunnen vier trainers van dat team daar Pokemon deponeren, waardoor het moeilijker wordt om het te verslaan.

7. Kan ik mijn team of team uitdagen?
Ja, maar als je een eigen sportschool of je team aanvalt, kun je maar één van je Pokémon kiezen voor de strijd. Op deze manier "train" je je Pokemon. In het geval van een overwinning neemt het prestige van de alestra toe, wordt de getrainde Pokemon geüpgraded en krijg je ervaringspunten. Bij een nederlaag gebeurt er niets.

425339321_1628_156110983478100556698. Hoe val ik aan?
Tijdens een uitdaging kun je je Pokemon selecteren om de vijandelijke Pokemon aan te vallen

9. Kan ik me verdedigen tegen aanvallen van vijandige Pokemon?
Ja, om dit te doen moet je "swipen" (sleep je pokemon naar rechts of links) terwijl de vijandige pokemon je aanvalt.
10. Aanvallen vult een hemelse balk bovenaan links. Wat vertegenwoordigt het?
Elke Pokemon heeft 2 verschillende aanvallen. Met de lichtblauwe balk kun je de tweede aanval gebruiken (meestal sterker dan de eerste). De balk kan uit meerdere "stukken" bestaan, met elk stuk kun je de speciale aanval één keer gebruiken. Als ten minste één stuk compleet is, houd je je Pokemon ingedrukt om de aanval te lanceren.

11. Hoe krijg ik Pokeball en andere tools?
Bij het naderen van de pokestops (die hemelse "kubussen" op de kaart) gaan ze open. Door de pokestop aan te raken wordt de afbeelding van het interessante punt getoond en door te vegen (door je vinger van rechts naar links of van links naar rechts te slepen) draait de afbeelding op zichzelf en laat de pokestop objecten los. Door de voorwerpen aan te raken komen ze in de rugzak terecht.

12. Hoeveel items kan ik met me meedragen?
350-objecten en 250-Pokemon kunnen in de rugzak worden verpakt

13. Hoe evolueer ik Pokemon?
Elke keer dat je een Pokemon vangt of een ei uitbroedt, krijg je wat "snoep" van die Pokemon. Om een ​​Pokemon te laten evolueren is het nodig om de nodige snoepjes te verzamelen en vervolgens op de "evolueren" knop op de Pokemon kaart te drukken

14. Grafische interface

425625160_2230_18371177882765774471Onder het niveau van mijn pokemon, als je opmerkt, is er een pictogram met een kleine man naast een 2 en achter pinsir is er een doduo. Dit betekent dat naast mij een tweede coach momenteel die sportschool uitdaagde. De beschikbare tijd (timer bovenaan) is minder, maar de vijandige pokemon lijdt veel meer schade (ik denk dat de schade door iedereen opgeteld is).425223081_58970_5478299136176380319de coaches aanwezig)

In de winkel, rechtsboven, staat een schild met een nummer. Het getal staat voor de Pokemon van de speler die in een sportschool is gestationeerd. Als je het schild aanraakt, ontvang je 10-munten voor elke pokemon. Nadat je de prijs hebt ingetrokken, moet je echter 21h wachten voordat je het opnieuw aanvraagt

Bij het naderen van een sportschool laat een animatie zien of andere coaches op dat moment aan het vechten zijn

Op 10-niveau zijn superposities ontgrendeld (indien gebruikt op een Pokémon brengen ze deze terug naar 50ps) en Fortunuova (als je de verkregen ervaringspunten verdubbelt voor 30 min)

Wanneer je een sportschool van je eigen team uitdaagt, stijgt het prestige, zelfs als je niet tegen alle aanwezige pokemon vecht. Dit zijn bijvoorbeeld de ervaring en het prestige dat is opgedaan na het verslaan van de 2-pokemon op de 3 van de sportschool.

Pokemon vangen

Als je tijdens het vangen van een Pokémon de bal ingedrukt houdt, zie je een cirkel die zich rond het doel uitbreidt en versmalt, om de moeilijkheid van het vastleggen te zien:

Planeet - Eenvoudig vast te leggen, het komt waarschijnlijk niet uit de Poké Ball
Oranje - Vrij eenvoudig vast te leggen, het zou uit de Poké Ball kunnen komen
Rood - Moeilijk vast te leggen, het komt waarschijnlijk uit de Poké Ball

Als je de gekleurde cirkel centreert, krijg je een bonus, maar hoe kleiner de bonus is

Sommige infographics en tutorials die op internet worden uitgevoerd

Strategie om een ​​pokemon op het veld te vinden
Strategie om een ​​pokemon op het veld te vinden
Afstand in stappen om te zien waar een Pokemon is
Afstand in stappen om te begrijpen waar een pokemon is