Als de titel CEO di Niantic, John Hanke, kondigde aan dat het zou kunnen aankomen kenmerken betreffende de uitwisseling van Pokemon onder bussen.

Hanke hij voegt eraan toe dat deze nieuwe functie van groot belang zou zijn, zoals we hebben gezien in de nieuwste games Pokemon, Van Nero e Wit dan dankzij de verbinding internet, zou de interacties tussen gebruikers in de echte wereld enorm vergroten. En laten we er dan over praten, want nu wordt het gespeeld alleen, zelfs de enige om bij te horen team helemaal niks en we kunnen geen plezier hebben met onze vrienden.

Dit is absoluut een van de meest gewenste functies van ons allemaal. Laten we dat onthouden Pokèmon GO is nog niet vrijgegeven en er zullen zeker nieuwigheden zijn in samenwerking met de los en in daaropvolgende periodes.

Hanke vergeef me ook voor het woordspel, maar het was te dom en verdiend om te worden geschreven, met de nadruk op de verbeteringen met betrekking tot de de realiteit nam toe, sterk punt van deze titel.

Denk je dat? Welke functie wil je zien?