Ok, we worden monothematisch in deze streken, maar we konden dergelijk nieuws zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Velen, waaronder ikzelf, waren tot nu toe ten prooi aan de helse hitte en de onaangename aanvallen van woede veroorzaakt door de voortdurende verschijning van berichten op sociale netwerken door alle vrienden die constant bezig waren met het verzamelen van nieuwe wezens in Pokémon GO, de app van Niantic die inmiddels geen introductie behoeft. Alle behalve de eigenaren van ASUS Zenfone 2 en in het algemeen Android-apparaten uitgerust met CPU Intel.

Tot op de dag van vandaag.

Met de update naar versie 0.29.2 net vrijgegeven door het bedrijf, in feite Pokémon GO wordt compatibel met ASUS Zenfone 2 en alle Intel-apparaten. Vergeet echter niet dat de Europese lancering nog niet heeft plaatsgevonden en dat het gebruikelijke APK-bestand moet worden geïnstalleerd waarnaar we hieronder zullen linken. De officiële release heeft momenteel nog geen precieze datum, maar volgens de laatste verklaringen zou het niet lang moeten duren om in de komende dagen te verschijnen. Wacht je liever of, net als ik, niet meer in de huid?

Link naar het APK-bestand (0.29.2-versie)

Niantic heeft ook een nieuwe upgrade aangekondigd die de game naar de 1.0.1-versie brengt en binnenkort beschikbaar zal zijn. Onder de nieuwigheden vinden we de volgende oplossingen:

  • Coaches hoeven de gebruikersnaam en het wachtwoord niet opnieuw in te voeren na geforceerd uitloggen door de servers
  • Verhoogde stabiliteit in het inlogproces voor het Pokémon Trainer Club-account
  • Crashproblemen met applicaties opgelost
  • Problemen met Google-accounts