Nee, ik zal u geen link geven om het te kopen sleutel di Black Ops 12 voor een paar pleura.

Vandaag praten we over serieuze roodborstjes, nemen schop, picose en penseel van een archeoloog en graven we in het verleden.

Denk aan het geschreeuw dat het geval van de toetsen die gedeactiveerd werden wekte EA Ubisoft? Oké.

Denk aan de drukte en hectiek die vrij recent door veel huizen is ontstaan, bijvoorbeeld rel e Tiny Build naar de kolos G2A.com? Grote.

Laten we nu allemaal gaan en proberen uit te zoeken hoe dit werkt grijze markt en wat zijn de rampen die zich zullen voordoen als de route niet wordt omgekeerd.

Far Cry Primal, een van de spellen "geconfisqueerd" door Bubisoft
Far Cry Primal, een van de "geconfisqueerde" games van Bubisoft en Electronic Arts

In wezen is het allemaal vrij eenvoudig, maar ik zal proberen zo duidelijk en beknopt mogelijk te zijn. In het eerste geval EA geblokkeerd in blok, ja je weet dat ik dol op deze woordspelletjes, praktisch alle toetsen met betrekking tot games zoals Far Cry 4 e Far Cry Primal omdat ze dachten dat ze met creditcards waren gekocht gestolen op hun digitale distributieplatform Oorsprong. Waar de vangst is, zelfs degenen die hun eigen hebben gekocht met legale middelen sleutel, we hebben gezien de beroofde van de bovengenoemde games. Waarom? de sleutel gegenereerd door het systeem Oorsprong oorspronkelijk MAMMA I MAAKTE HET OPNIEUW, ze werden niet ingewisseld door de kopers, maar weer in de verkoop gebracht op de bekende portalen zoals G2A e Kinguin, wat resulteert in het einde van het identieke frauduleuze proces, als originelen, CRISTO, voor degenen die legitiem zijn gekocht.

Wat gebeurt er op dit punt? De kaarthouder hekelt diefstal, de kaart is geblokkeerd en het geld is terug, de belangrijke site nu is het geld gepot en de laatste koper, een medeplichtige ondanks zichzelf, heeft al de sleutel tot het spel verzilverd. Wie verliest ons? In eerste instantie is dat zo ontwikkelaar omdat hij zijn rekeningen heeft sleutel in omloop en later zullen we er later naar kijken.

De ontwikkelaar is daarom gebonden aan drie mogelijke scenario's:

  1. Controle singolarmente elk sleutel, een gigantische inspanning voor EAlaten we het bijvoorbeeld hebben voor de armen Tiny Bouwen;
  2. ongeldig in blok alles sleutel afsluiten en ga dan naar a schade aan wie de game legaal heeft gekocht;
  3. Dat doet het niet niets en verliest een vat met geld.

Dus de sites van sleutel Zijn geldrecyclingcentra? . Er zijn mensen die me leuk vinden, zo nu en dan sleutel daarnaast en om ze af te ronden proberen ze ze te verkopen, ze zijn zeker niet allemaal oplichters binnen die sites. Het is zeker legitiem om te vragen wat het percentage is, maar we kunnen het niet weten.

De ruïne-vriendschapsspel met het vermogen om te vliegen met vliegende madonna's
De ruïne-vriendschapsspel met het vermogen om te vliegen met vliegende madonna's

Naar de zaak gaan Tiny Bouwen, deze indie-ontwikkelaar die we goed kennen speed Runners, Pons club e Feest Hard, heeft geen kwitanties voor ongeveer 450mila dollars. Zo'n kleine realiteit vraag ik me af, met zo weinig werknemers, hoe kon het doen om de hierboven genoemde punten te implementeren? Het zou in elk geval een berg geld verliezen, behalve in de tweede punt waar slechte publiciteit zou worden gemaakt, en we weten heel goed hoe moeilijk het is om vandaag op het web te verschijnen.

Deze intro op dvd's was duidelijk verbrand, natuurlijk, verbrand
Deze intro op dvd's was duidelijk verbrand, natuurlijk, verbrand

De ontwikkelaar ging zelfs zo ver om te zeggen dat de gok van zijn games veel beter is illegaal gekopieerde die niet zo weinig heeft verkocht op de sites van sleutelin feite maakte hij een sensatie tweet een paar weken geleden dat vrij veel gereciteerd "Betere piraten dan dieven".

Tot slot, aan de ene kant hebben we huizen triple A met miljonair-inkomsten, waarschijnlijk marginaal beïnvloed door deze "perdite"Aan de andere kant van het huis indie die faillissement en faillissement riskeert.

In het midden zijn we, arme str ** zi, dat we terecht een beetje proberen te redden.

Maar ik ben van het idee, als een loyale koper van deze sites sleutel, dat vroeg of laat ALL de huizen konden interesse verliezen ontwikkelen voor de markt PC, of ze zouden het op de achtergrond kunnen plaatsen vanwege aanzienlijk lagere inkomsten dan andere platforms.

PS: in het begin noemde ik de Riot Gamesnou, hij heeft officieel aangekondigd dat hij nooit te maken had gehad met G2A en vroeg om hun producten terug te trekken uit de bekende portal, en ook toekomstige samenwerking te weigeren sponsoring.