Sony Interactive Entertainment kondigt vandaag de releasedatum aan Gravity Rush 2 voor PlayStation 4, vervolg van de titel van SCE Japan Studio Oorspronkelijk landde op PlayStation Vita ook in Europa. Avonturen van Kat zal doorgaan in ons land 30 november, de volgende dag in Japan en twee dagen later in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

Iedereen die de game in ons land boekt, ontvangt een exclusief wit kostuum om te downloaden voor Kat, evenals een selectie van de soundtrack uit het spel (Director's Choice Soundtrack). Als dergelijke reserveringen worden gemaakt via PlayStation Store, kunt u ook een downloadbaar thema voor de Sony-console ontvangen.

De gelukkigste Japanners ontvangen ook een Blu-ray met daarin een korte CG-film genaamd Gravity Daze The Animation: Overture, geanimeerd door 3D uit Studio Khara (Rebuild of Evangelion). In deze anime worden de gebeurtenissen tussen de eerste en tweede game van de serie verteld.

Laten we eindelijk de nieuwe trailer krijgen om de releasedatum van het spel aan te kondigen: NIEUWE HOOGTEN.

Gravity Rush 2 - Trailer