Koch Media kondigt eindelijk de release van aan Rise of the Tomb Raider in versie PlayStation 4 voor de volgende 11 oktober, met de titel van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.

De titel van Crystal Dynamics e Square Enix zal de Sony-console belichten met een reeks nieuwigheden, waaronder de stoïcismeco-op-modus, een ongekend hoofdstuk en ondersteuning voor PlayStation VR. Alle DLC-versies van de Xbox One en pc worden opgenomen in het basispakket.

stijgen-of-the-tomb-raider-ps4-limited-edition

RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 JAAR VIERING BESCHIKBAAR VANAF 11 OKTOBER

De nieuwste Rise of the Tomb Raider-ervaring bevat een nieuw verhaalhoofdstuk, een nieuwe Co-op Stoicism-modus, een Limited Edition Art Book en in-game content ter ere van klassieke Lara Croft-games

Crystal Dynamics en plein Enix® blijven de viering van 20 jaren van Lara Croft®, de iconische held van de gaming wereld, die fans omvat de hele wereld, aan te kondigen dat Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ™ 11 oktober 2016 voor PlayStation®4 is beschikbaar. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration het bevat de prijswinnende Rise of the Tomb Raider®, een compleet nieuw hoofdstuk getiteld "Blood Ties", een nieuwe Co-op Stoïcisme-modus, PlayStation VR-ondersteuning voor "Blood Ties", alle eerdere DLC's, extra outfits, wapens en expeditiekaarten. Deze Limited Edition van de game bevat ook een limited edition artbook.

Met uitzondering van VR-ondersteuning, alle nieuwe inhoud van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is ook beschikbaar voor Xbox One en pc-spelers. Huidig ​​seizoen Pashouders op Xbox One en pc ontvangen automatisch de content zonder extra kosten en na verloop van tijd worden bestaande Season Passs bijgewerkt met de nieuwe inhoud. Er is geen seizoenspas op PlayStation 4, omdat alle inhoud deel uitmaakt van de eerste release.

"De studio viert feest met alle Tomb Raider®-fans en bedankt hen voor hun aanwezigheid op Lara's 20-jarige reis", aldus Scot Amos, co-Head of Studio bij Crystal Dynamics. "Het team heeft verrassingen, nieuwe verhalen en de meest gevraagde speciale functies verpakt in deze XNUMX Year Celebration Edition."

stijgen-of-the-tomb-raider-ps4-screenshot-01

"Blood Ties", een nieuwe DLC-premie, brengt spelers naar de Croft Manor in een nieuwe verhaalmodus; om hem te verdedigen tegen een zombie-invasie in "Lara's Nightmare". Wanneer Lara's oom ontkent eigendom van de Manor, moet Lara het pand te verkennen om het bewijs te vinden dat zij de rechtmatige erfgenaam, of verliest zijn eerstgeboorterecht en de geheimen van zijn vader altijd. De spelers moeten dan hun vaardigheden testen moordenaars van zombies in replayable "Nightmare Lara's" mode: een achtervolgd Croft Manor waar spelers worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen om hem te bevrijden uit een demonische aanwezigheid.

Bovendien biedt ondersteuning voor PlayStation VR spelers de mogelijkheid om de mysteries van de Croft Manor persoonlijk te ontgrendelen.
"Dit jaar vieren we de 20-jaren van de iconische Lara Croft", zegt Ron Rosenberg, co-hoofd van Studio bij Crystal Dynamics. "Dit gaf ons de perfecte gelegenheid om een ​​nieuwe Tomb Raider-ervaring te bieden. Met de toevoeging van PlayStation VR-ondersteuning kun je spelen in de wereld van Lara die het voor het eerst in de geschiedenis van de franchise door zijn ogen ziet. "
Voor de eerste keer in een Tomb Raider-game brengt een nieuwe online coöpuitbreiding naar de stoïcismodus fans samen in een wrede woestijnervaring. Twee spelers moeten zich verenigen om te overleven in de barre omstandigheden en dodelijke vijanden van de nacht. Vuur vereist brandstof, voedsel behoudt gezondheid en elke grondstof moet worden opgejaagd, verzameld of kunstmatig worden gemaakt. Vecht om bovenaan de hitlijsten te staan ​​omdat anderen je proberen te verslaan om te overleven.

Werken met oude partner Nixxes Software, heeft het development team creëerde ook vele toevoegingen die de Tomb Raider releases door de jaren heen te vieren, met inbegrip van een herziene versie van de outfit voor de kou en Hailstorm pistool dat Lara droeg in "Tomb Raider III". Een speciale kaart pak van de klassieke Lara zal fans om het spel af te spelen met vijf klassieke Lara modellen overgenomen uit de vorige games door de jaren heen, met inbegrip van het oorspronkelijke model Lara waaruit alles is begonnen in 1996.

Op speciaal verzoek van de meest woeste fans is het spel nog grimmiger geworden met de nieuwe, wrede setting "Extreme Survivor". Deze nieuwe moeilijkheidsgraad neemt de moeilijkheid van de Survivor over en brengt je tot het uiterste vanaf het elimineren van alle checkpoints uit het spel. De enige manier om te besparen op het spel, is voldoende middelen voor het kamp te krijgen.

Alle DLC beschikbaar gesteld eerder zal worden opgenomen, met inbegrip van extra verhaal van drie uur Baba Jaga: The Temple of the Witch, Cold Darkness Ontwaakte waarin spelers moeten besmettelijke roofdieren golven, 12 DLC outfits, 7 DLC wapens en vechten 35 Expeditie Kaart en nog veel meer.

Rise of the Tomb Raider, momenteel beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360 en pc, is een van de meest gevierde games van vorig jaar. De game is genomineerd voor meer dan de 75-award en wint 27. Rise of the Tomb Raider hij was ook genomineerd voor negen DICE Awards, meer dan enige andere 2015-titel.