SNK Playmore e Sony ze verheugen ons vandaag door gratis een demoversie te leveren DE KONING VAN VECHTERS XIV, het langverwachte vechtspel dat in Europa zal verschijnen Deep Silver de volgende 26 augustusexclusief (voor het moment) su PlayStation 4.

Met deze proefversie kunnen we met drie modi experimenteren (opleiding, Tegen e Tutorial) en gebruik zeven roosterjagers, die in totaal de aanwezigheid zullen zien van vijftig strijders, oude glories en nieuwe inzendingen speciaal gemaakt voor deze nieuwe iteratie. De keuzes voor deze starter zijn Kyo Kusanagi, Iori Yagami, Mai Shiranui, Shun'ei, Sylvie Paula Paula, King of Dinosaurs e Nelson. Bovendien kunt u een volledig gratis dynamisch thema downloaden waarmee we het uiterlijk van onze favoriete console kunnen aanpassen.

Gebruik de onderstaande twee links!

De nieuwe generatie DE KONING VAN JAGERS arriveert! Ontdek de nieuwe aflevering met de gratis demo van THE KING OF Fathers XIV! Probeer de unieke 7-personages die zijn gekozen in de spectaculaire lijst met 50-personages en gebruik 3 in verschillende gamemodi! Probeer 2D-gevechtsactie in een nieuwe dimensie, met 1080p en 60-fps. Burn to Fight!

DE KONING VAN JAGERS XIV - Verhaaltrailer