Sony Interactive Entertainment opent vandaag de bèta-inscripties voor de volgende, geweldige systeemupgrade PlayStation 4, versie 4.0.

Als u een bètatester wordt, kunt u eerst kijken naar enkele van de exclusieve verbeteringen en exclusieve functies die op PS4 beschikbaar komen via de update voor het komende besturingssysteem. Wij Europese spelers kunnen zich aanmelden voor bètatests deze link en, als we geaccepteerd worden door de gelukkige testers, zullen we een e-mail ontvangen met instructies voor het downloaden van de bètaversie van de update. Het spreekt vanzelf dat er een internetverbinding en een account met beheerdersrechten op onze console nodig zijn.

Sony Interactive Entertainment zal in de eerste dagen van augustus meer informatie vrijgeven over de nieuwe functies in bètaversie.