Tijdens de 2016 editie van Gamescom, Ubisoft heeft een nieuwe trailer getoond voor zijn tweede game van de meest oneerbiedige tv-show ooit op de westerse televisie: we hebben het over South Park: dial-ups (Gebroken maar heel, als u de voorkeur geeft aan het origineel), gevolgd door IIk blijf bij de waarheid uitgebracht in 2014, een nieuw rollenspel waarvan de release gepland staat PlayStation 4, Xbox One e PC Windows de volgende 6 december.

Kort voor het evenement in Keulen had het bedrijf aangekondigd dat bezoekers een voorbeeld van het mysterieuze bulletin konden bekijken dat op de naam reageerde:Nosulus Rift", Een parodie op de beroemdste Oculus waardoor gebruikers de geuren uit de handpalmen kunnen voelen, alomtegenwoordig in deze tweede game. Onder de trailer laten we je ook een promotievideo van de vermeende gadget zien, gevolgd door (Zeer ernstige) video-interview met ontwerper en producent van de titel. Goed zicht!

South Park: Di-Retti Clashes - Trailer van Gamescom 2016

Neus Interview

Interview met de producent

Interview met Designer