Nintendo heeft een video online uitgebracht met een nieuwe variant die is gereserveerd voor de Amerikaanse markt Nieuwe Nintendo 3DS XL. Om te onthullen was het nieuws Reggie Fils Aime, COO  di Nintendo of America, die op het Twitter-profiel van het Japanse bedrijf de video plaatste waarop het nieuwe product in al zijn schoonheid te zien was.

De identifier van het nieuwe model is Galaxy-stijl en, zoals gemakkelijk te begrijpen is, heeft het een afbeelding van het sterrenstelsel dat op de schaal is gedrukt. De verkoopprijs van de console is gelijk aan $ 199.99 en kan vanaf deze week bij alle speciaalzaken worden gekocht. We wachten op nieuwe informatie over de introductie voor de Europese markt.

Hier kunt u de advertentievideo vinden.

Nieuwe Nintendo 3DS XL Galaxy-stijl - Aankondigingsvideo