Nintendo Italia verspreidt een persbericht waarin de vrijlating wordt aangekondigd van het speciale polsaccessoire dat reageert op de naam van Pokémon GO Plus, compatibel met de nu app archonota Niantic, ter illustratie van elke functie.

De aankomst op onze planken staat gepland voor volgende vrijdag, 16 september, voor ongeveer veertig euro. Geschikt voor iOS e Android, maar voordat u het koopt, moet u ervoor zorgen dat uw mobiele apparaat in de lijst met compatibele apparaten staat.

ALLE CATCHERS MET EUROPESE POKÉMON GO PLUS KANT, VANAF SEPTEMBER 16

Geniet van Pokémon GO-ervaring zonder naar je smartphone te hoeven kijken

8 september 2016Pokémon GO Plus, het draagbare apparaat waarmee spelers met Pokémon GO kunnen communiceren zonder naar hun smartphone te hoeven kijken, wordt vanaf september 16 in Europa * gelanceerd.

Pokémon GO Plus, compatibel met zowel iOS als Android **, maakt verbinding met smartphones via een laag Bluetooth-stroomverbruik en waarschuwt spelers van Pokémon en PokéStops in de buurt. Als je in de buurt van een Pokémon bent, trilt het apparaat en knippert de LED groen ***. Spelers kunnen op de knop op het apparaat drukken wanneer ze klaar zijn om de Poké Ball te lanceren. Een succesvolle plug knippert en trilt het apparaat.

De Pokémon GO Plus trilt blauw en knippert blauw wanneer het in de buurt van een PokéStop staat, waardoor spelers items kunnen ontvangen door simpelweg op de Pokémon GO Plus-knop te drukken. Bovendien kan Pokémon GO Plus worden gebruikt terwijl Pokémon GO wordt uitgevoerd als een achtergrond-app op smartphones ****.

Vanaf vandaag is Pokémon GO Plus beschikbaar om exclusief te worden besteld door Nintendo Online Store. Blijf op de hoogte voor updates van de beschikbaarheid op andere locaties.

Updates ontvangen, klaar en vastleggen Pokémon wanneer het apparaat Pokémon GO Plus wordt vanaf september 16 gelanceerd.

Opmerking:

* Pokémon GO Plus is beschikbaar in de Nintendo Online Store in de volgende Europese landen: Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, Nederland, Italië, Portugal.

** Om de Pokémon GO Plus te gebruiken met de Niantic Inc Pokémon GO-app, moet je upgraden. Pokémon GO Plus is compatibel met de volgende besturingssystemen:

iOS

Compatibel met OS-versies: iOS 8 - 9
Compatibel met: iPhone® 5 / 5c / 5s / SE / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Android

Compatibel met OS-versies: Android 4.4 - 6.0
Compatibel met: Android 4.4 of hoger met Bluetooth® Smart (Bluetooth v4.0 of hoger), 2GB RAM of hoger
Raadpleeg de compatibiliteitsinformatie voor Pokémon GO Plus op de ondersteuningssite.
*** Pokémon GO Plus wijst niet op de aanwezigheid van Pokémon die aangetrokken wordt door het gebruik van de aroma's in het spel.
**** Pokemon GO registreert niet de afgelegde afstand met de app op de achtergrond.

Voor meer details: